KeRRANGKid Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 http://gizmodo.com/5678595/pick-punch-turn...edding-utensils Върха! Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Аз откакто се помня си правя пера! Материал са пластмасови бутилки,подобни карти.... Самоче аз не съм такъв паралия че и машинка да имам Цитирай
Bummer Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 С пирографа освен да рисувам и да си го забивам по грешка в краката (вече ми е навик), мога и перо да си изрежа, стига да си поиграя с температурата. Цитирай
7thString Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Култ само, че за 40 гроша можеш да си купиш сигурно 100 перца с по-голям живот от такова от карта Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 И аз едно време си ги изрязвах от фонокарти обаче пластмасата явно беше гадна щото хич не ме кефеха.Та сега аз ако имам материала на дънлоп примерно сам ще си ги режа,ама иначе толкоз пари за нокторезачка не си струва.Колегата го е казал правилно.За тея кинти ще се заринеш с пера за 2 години напред. Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Ноември 4, 2010 Отговорено Ноември 4, 2010 Че това от фонокарти, симкари, и всякакъв вид кредитни, дебитни и други пластични карти, да си правим пера сме го открили още ехеееееее... Даже и от компактдискове познавам един тип дето си изрязваше преди. Нищо ново под слънцето: сиромах човек - жив дявол, е казано! Цитирай
H.R. Отговорено Ноември 6, 2010 Отговорено Ноември 6, 2010 Пичове обаче има една подробност - направя ли си перо (правех си преди много години) от фоно карта или каквато и там да било - в един момент започва да ми задира , да се усуква и криви - т.е. става пластично, а не напълно еластично, както са марковите-фабричните перца. Струва ми се , че материалът за за фоно-дебитни-кредитни и т.н. карти е нееднороден и е на пластове - сякаш във вътрешността е по мек. Фабричното перце от еднороден материал ще запази еластичността си и ще се изтърква равномерно чак до момента, в който се изтрие до размери на монета от 1 стотинака и започне да се губи из пръстите. Това от фонокарта за същото време ще се е дегормирало десет пъти и замязало на дъвка. Вижте из българските сайтовете има оферти за по 5 - 6 лв. - 12 бр. перца Dunlop. (преди малко ми доставиха едно пликче ) Ако не го изгубя случайно - с едно фабрично перо свиря повече от 6 месеца. Цитирай
Recommended Posts