††† Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Трябва ми някой който може да ми направи 2 блус таба на Buddy Guy, съответно ако има някой навит да драсне евентуално да се договорим нещо ? Цитирай
balombi Отговорено Октомври 31, 2010 Отговорено Октомври 31, 2010 http://www.ultimate-guitar.com/tabs/buddy_guy_tabs.htm - Безплатно Цитирай
Stagg Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Има една програма "Guitar Pro". Има я и в замунда, може да си я изтеглиш. Цитирай
††† Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 Все пак ще е добре да пише само ако има някой на който му се занимава... аман от отзичвчиви хора. 1-во че по-голямата част от табовете на guitar pro-то са писани от глупаци и са грешни, 2-ро че все пак за тея песни които ми трянват съм проверил и няма табове Цитирай
peterko Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 кажи каква е идеята за няколко песнички ли става въпрос или за някакви големи архиви ... какво е заплащането Цитирай
††† Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 за 2 песни става въпрос, идеята ми беше човека който се навие да каже приблизителна цена и ако ме устройва ОК, така или иначе имат значение и песните и след като ги чуе тогава ... та конкретно става въпрос за 2 партчет, а иначе и за по-напред във време може други ама тва е по-далеч Цитирай
Лими Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 (Редактирано) Самото писане на таб или ноти, често пъти отнема повече време от самото изваждане по слух на дадено парче. Ако за изваждане на някакво парче - акорди, рифове или соло, ми трябват примерно 2 часа, то за написването му на таб или ноти ще ми трябват повече от 2 часа. По-лесно е да ти го покаже някой лично на теб или да го запише на видео(от което понякога не се виждат някои детайли). Поради тези причини за мен писането на таб или ноти е освен излишно оскъпяване за конкретния случай, а и губене на време, което може да се използва за изваждане по слух на още едно парче. Ако има рутинирани писачи на табове може и да не са съгласни с мен. П.П. Кои са тези две песни? Сложи линк към тях. Редактирано Ноември 3, 2010 от Лими Цитирай
Overeager Отговорено Ноември 5, 2010 Отговорено Ноември 5, 2010 Трябва ми някой който може да ми направи 2 блус таба на Buddy Guy, съответно ако има някой навит да драсне евентуално да се договорим нещо ? Важи ли все още офертата ? Аз съм поствал табове в Ultimate - guitar, правил съм и за групите с които съм свирил и свиря. Искам да кажа, че познавам Guitar pro като пентатониките ;P Пиши ми в Skype ако искаш - Overeager. 1 Цитирай
Recommended Posts