jordanp Публикувано Октомври 25, 2010 Share Публикувано Октомври 25, 2010 Гледам разни и се опитвам да разбера какъв вид е китарата му и с какви струни е. Струните на външен вид са найлонови, но пък имат метално звучене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobolin Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 Гледам разни и се опитвам да разбера какъв вид е китарата му и с какви струни е. Струните на външен вид са найлонови, но пък имат метално звучене. Китара от клипа е Takamine. Повече информация за самата фирма на САЙТА им. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordanp Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2010 Китара от клипа е Takamine. Повече информация за самата фирма на САЙТА им. А какъв е модела? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ SKRATCH Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 (Редактирано) Прилича на това.......Абе,...не е от китарата. Редактирано Октомври 25, 2010 от DJ SKRATCH Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 (Редактирано) Ето го модела А може и да не е точно този модел , понеже Игор е така наречено "рекламно лице" на Takamine, и предполага се че ползва различни модели... Редактирано Октомври 25, 2010 от the pick Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 ^^"Ама от китарата е Тоя иначе на вързано куче леб не може да даде, я го знам" Не на шега и майтап - Такамине правят нелоши инструменти, катко и десетина други компании в същия клас (Ямаха, Гилд, и т.н.) - в този смисъл наистина не е от китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordanp Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2010 На мен първите 3 струни ми звучат метално, възможно ли е на такъв тип китара да има метални струни? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 Китарата от клипа Е С метални струни. И какъв тип е тая китара според теб, а и питай ако имаш още други глупави въпроси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordanp Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2010 И какъв тип е тая китара според теб, а и питай ако имаш още други глупави въпроси! Ще ви помоля, ако имате нещо за казване извън темата, може да го споделите с ЛС, няма нужда да спамите с излишни коментари. Китарата от клипа е с метални струни. Благодаря все пак за мнението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 (Редактирано) Fender_str, спокойно бе, всеки се учи от някъде. И ти някога си питал как се познава часовника, например... Може би съди по формата на главата и вида на ключовете, които приличат на такива за класическа китара, на която на свой ред се слагат найлонови струни. Но на тази китара се вижда, че частта, около която се увиват струните накрая, е метална, тоест направена да издържа "впиването" на струните и по-големия опън. Затова може да се е заблудил. А и на бриджа се вижда, че няма възли. Китарата наистина е с метални струни, просто звукът няма как да се сбърка. Редактирано Октомври 25, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordanp Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2010 Може би съди по формата на главата и вида на ключовете, които приличат на такива за класическа китара, на която на свой ред се слагат найлонови струни. Общо взето това ме подведе ... а на останалото не бях обърнал внимание. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 Уестърн китара - сиреч издълбана отдолу с пласмасови струни почти няма. на мен ми е по любопитно тоя с кой AVON се лакира ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PuppetMaster Отговорено Октомври 25, 2010 Share Отговорено Октомври 25, 2010 Здравейте, имам едно питане, но не искам да отварям нова тема, защото се спомена нещо, което може да ми свърши работата. Въпросът ми е: В нас имам една кухарка, тя не е с метални ключове, а сякаш са да кажем от слонова кост. Бели и на пръв поглед неметални. Има ли проблем, че съм сложил метални струни, при положение, че имаше комплект метални струни като резервни? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts