Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, двоумя се между две акухарки, и се надявах дали можете да ми помогнете малко.

Китарите са съответно : Ibanez V70CE BK и Fender CD - 60 Black (не електро акустичната, само акустичната).

Ако някой се е докосвал до една от двете, или има някакви забележки съответно, моля да изрази мнение.

Мерси предварително.

Отговорено

китарите не са нищо особенно ....

.. до голяма степен плащаш за надписа на главата .......

ако има кой да я "пробва", ако ти не разбираш, би било хубаво, но не задължително(и фатално)

определено ibanez-а най - малкото заради електрониката и "изрязването" ... фендера няма да ти даде нищо повече като звук .....

ако трябва да дам толкова пари(250-300лв) за китара и нямам претенции озвучена(изрязана) би пробвал някоя по-"непопулярна" марка, но да е с масивна горна дъска ... например тази

Отговорено

Искренно се надявам (щото съм добър по душа, така да се каже) скоро да ви мине това да си избирате китарите по красота и цвят ....:cheers2:

Не пречи един инструмент да е красив, но все пак няма в рамка на стената да седи.

Отговорено

Nookz,послушай synchu и badValue имал съм Ibanez V72 ECE BK.Не казвам,че китарата беше лоша просто е неестествено

скъпа за това от което е направена и което предлага като саунд.Сигурен съм,че каквато и китара с масивен топ да вземеш ще бъдеш в пъти по-доволен от този Ibanez.Фендера не е по различен.Успех!!!

• 4 years later...
Отговорено

Преди седмица тествахме с приятел няколко модела между които и Ibanez PF15ECE и Fender CD-60 (и двете електро-акустични). Ibanez е леко по-евтина (с около 50 лв) и далече от истината в сравнение с Fender. Вярно, че Fender имаше леко по-дебел врат, което я прави нюанс по-неудобна, но разликата в качеството беше несравнима в полза на Fender.

Отговорено

Искренно се надявам (щото съм добър по душа, така да се каже) скоро да ви мине това да си избирате китарите по красота и цвят ....wink.gif

Не пречи един инструмент да е красив, но все пак няма в рамка на стената да седи.

надеждата умира последна