radooo Публикувано Октомври 16, 2010 Share Публикувано Октомври 16, 2010 Не намерих такава тема ( сигурно защото не съм се ровил много ), но всеки да сподели по някоя песничка която той обича да си свири от време на време, но не съм от най-добрите китаристи , такаче да не е много трудна! Предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dankata0071 Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 songsterr.com Има всички песни + табове за всеки инструмент и ти ги свири табовете. В началната страница си пише кои песни са за начинаещи , средни и тн.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Nothing else matters, Fade to black, Smells like teen spirit, Don't Cry Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 crystal mountain ... master of puppets Има много зависи и от това каква музика слусшаш ! (Много ме кефят тези двете голям кеф ми е и да ги свиря ! ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Master-ът определено не е лесна песен, особено ако я свириш цялата. + това под "лесна песен", аз разбирам нещо, което да е за начинаещ, който все още няма усвоена техника и бързина на свирене, master of puppets определено не е бавна песен (изключвайки интерлюдията). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Според мен няма лесна или трудна песен ако става въпрос на мен Crystal mountain на Death ми е по-трудна. Всичко е до това колко ти се свири дадена песен и ти харесва аз поне съм така като ме накефи нещо и го свиря дори да е риф по риф докато не го науча цялато (примерно соло песен отделни риффове..). Затова е много относително да кажеш коя песен е лесна и трудна . A ако ти трябва нещо за напълно начинаещ свири Smoke on the water ! ---------------------------------------------------------------- И пак казвам всичко зависи от това какъв стил слушаш и какъв свириш.АКО свириш още за да зпомниш позиции някои друг по-известен риф песен и тн ...е друго ! ! ! Редактирано Октомври 16, 2010 от JustHATEme Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radooo Отговорено Октомври 16, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 16, 2010 Благодаря, но не съм толкова новак и Smoke on the water одавна я свира. Но имах предвид да не пишите някво супер трудно соло. Но вие добре сте разбрали, като казахте например Death-Crystal Mountain. Ще я разуча и ще почна да я свиря. И отново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Смоукът не знам защо толкова лесен го пишете. Лесен е само рифът... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Този сайт Сонгстър е много добър, само дето подредбата/категоризацията на песните е доста зле, ще ме извинявате ама един начинаещ (в пълния смисъл на думата) няма да може да свири Sweet Child (особено в целия си вид), Welcome Home, World Painted Blood или Nightmare. Песните в Indermeddiate (Smells Like Teen Spirit например) са доста по-лесни, макар че и там има песни, които са подценени много здраво. Редактирано Октомври 16, 2010 от Yo The Real Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bustard Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Slayer - World Painted Blood: Няма акорди, няма соло, на по-нисък строй е ,но това е лесно.Търси в songsterr.com и готово Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Слагам Smoke on the water към лесните парчета защото почти всеки бегинър минава през супер известното звучене на точно този лесен риф за който ти ми говориш ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VictimofDoom Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Като изключим солото seek & destroy е много лесна. Пък и става за упражняване на някои техники ( или поне на мен много ми помогна) . Master така и не мога да я усвоя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maxim09 Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Това според мен това е лесно http://www.youtube.com/watch?v=2McETUUb0-A Ето и тук доста песни и линк към парчето http://www.farhatguitar.com/acdc_16/hells-bells_9/parte_5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Повечето неща на Skunk Anansie са интересни и не трудни за свирене. Откъм сола няма много предизвикателства там, но има други глупости. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Това лесно ли, ти е? Или това - Редактирано Октомври 16, 2010 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts