Glacierise Публикувано Октомври 4, 2004 Публикувано Октомври 4, 2004 Значи имам си някакво MIDI - нагласено със звуци и т.н. Обаче искам не да го пусна да свири, а аз да записвам, а направо да го експортирам в .wav. Става ли номера с някоя програмка? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 С която и да е Избираш в операционната система Volume Control Properties. Избираш Options, Properties, Adjust volume For -> Recording; След това избираш Select под Wave Out MIX. (забележителното в случая е, че е твърде възможно нещата в твоята операционна система да се наричат по друг начин , така че дай малко повече инфо - какво имаш) Връщаш се в програмката, отваряш МИДИ файла. На аудио трака се избира Рекорд и като вход избираш саунд картата ти (всъщност ако ти е по напредничава саунд картата и с повече входове, ще има малко повече гърч). Пускаш да записва софтуера и готово. Тва е със стандартен sequencer. Аз съм със съвсем обикновена звукова карта на лаптопа, Сонар 3 и Win2k и схемата бачка. Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 4, 2004 Автор Отговорено Октомври 4, 2004 Абе това ми е твърде ясно Искам да питам за ДРУГ начин - директно да се получи wav файл, без да се записва ръчно Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 "'бали му лелята" ... Тва ми върши работа - тва използвам - още повече, че sequencer-ите имат и други екстри при тази операция. Другата "програмка" освен от стандартната саунд банка на картата ти или на операционната система други звуци не може да изкара в аудио, което освен ако картата ти не е доста добра и позволява потребителя да си зарежда звуците, ще резултира в доста прецакан звук, разположен на 10MB за min при 16 бита/44.1КХц wav, вместо на 30КБ например. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Аз записвам през синтезатора 8) ама пак трябва да се чака... Цитирай
AXE Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 99% няма друг начин. Ама и тоя си е ОК. Кво толкова като почакаш 5 мин? Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 5, 2004 Автор Отговорено Октомври 5, 2004 Абе яко ми е досадно, като триаа да си направя метрономен трак на някое от нашите парчета, дето темпото и/или размерността се сменят по 10 пъти. А да знаете случайно програмка, с която мога да си генерирам click-track в wav файл? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Е то ясно че със сампли Мисълта на колегата доколкото схващам е да не цъка мидита и после да си ги записва в софтуера и след това експортва, а директно да си ги цъка в някакъв софтуер, които да ги експортва в WAV. За целта обаче най-елементарното решение е ФрутиЛупс. Директно в "Степ Сикуенсъра" нацъкваш каквото ти трябва и после експортваш в УАВ директно (или МП3). Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 5, 2004 Автор Отговорено Октомври 5, 2004 Еее, прочете ми мисълта Тамън тва е целта Аз на FL не съм му фен, ама ще го пробвам тва. Някой ако има други идеи, да не се стеснява Цитирай
Guest Отговорено Октомври 14, 2004 Отговорено Октомври 14, 2004 Решението е просто Намираш Кубасе СХ 2.035 след тва започваш да бачкаш изцяло там И всички миди сaунди могат да бъдат VST instruments Demek ti si pishesh midi no se prosvorvat ot audio negineto na programata i ot tova sledva che moje da da desh export i cqlata ti musika nezvisimo dali ima audio i miidi trakoe se exportva v aduio! mnogo otdavna se raboti po tozi nachin!!! S virtualn iisntrumenti ima drum piana celii softwarni sinttezatori!!!!! eto tuk ima vsicko info ne crakove www.kvr-vst.com Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 14, 2004 Автор Отговорено Октомври 14, 2004 Определено ще го пробвам Cubase-a Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2004 Отговорено Октомври 14, 2004 E to tva vyv vsichko koeto poddyrzha VSTi i DXi (demek instrumenti) mozhesh da go pravish, vkl. i sys Sonar. Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 15, 2004 Автор Отговорено Октомври 15, 2004 Значи мога да използвам DXi трак за метронома и да го експортна от сонара? Така ли? Цитирай
Recommended Posts