Usopp Публикувано Октомври 12, 2010 Share Публикувано Октомври 12, 2010 Търся лютиер в Пловдив, който да смени ключовете на Епи Лес Пол и още 1-2 дребни работи по китарата.Ако някой е или познава такъв нека да пише на ЛС. ако темата е в грешен раздел преместете я Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 http://dikaguitars.com/ Enjoy! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) Така като гледаш какъв клас китари прави, как смяташ, дали ще му се занимава със смяна на ключове на Епифон? Все едно да идеш в AMG, за да ти сменят маслото на Деуто Редактирано Октомври 12, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Щом е за парите всеки би ги сменил не смятате ли? Диката е един от най-добрите,естествено за смяна на подобна част не е нужно да си най най Предлагам ти да му се обадиш и ако е свободен ще ти оправи метлата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Естествено, че ще ги смени, би отказал ако е затрупан от работа, а не защото са ключове на епифон. Yves, кво си мислиш, че като прави такива китари и не се занимава с друго освен Гибсън и Капарисън ли? Пффф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) Е, хайде сега, епифон не е стаг или скуаер за 200 лв. Ще свърши работа, според мен. Пък каквото ще да е - работата си е работа. Най-добре да попиташ него. Редактирано Октомври 12, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JACKASS Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 +1 за Диката Преди година ми направи сетъп на моя епифон лес пол , а коментари от типа ''кой ще се занимава с тази евтина китара'' нямат място тук (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Yves, кво си мислиш, че като прави такива китари и не се занимава с друго освен Гибсън и Капарисън ли? Пффф Не, мисля си, че си има достатъчно работа и то майсторска, а не смяна на ключове Аз моите ключове примерно сам си ги смених...е и? Редактирано Октомври 13, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 То зависи кви са ключовете,аз сам си ги смених за половин час с Гровър,на които дупките за винтовете съвпадат гибсънските,но на повечето дето се продават тук идват отстрани и трябва да се дупчи дървото,а махагона си е твърдичък.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Махагона си е по-скоро мекичък (в сравнение с много други дървета) и напълно пробиваем На моя Винтидж ги смених с Гровър и трябваше само да се разширят дупките през които минава оста, което в общи линии е работа за средно сръчен човек Редактирано Октомври 13, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Usopp Отговорено Октомври 13, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Вече намерих лютиер.За информация ключовете са Gotoh Vintage locking и бяха едни от най-скъпите, които видях в ибей (освен някакви антични гибсънски от 59).Малко ме обиждат коментари от рода че епи били едва ли не прости китари и тн.И аз обичам гибсънските китари просто мразя гигантската зла,корпорация, която ги прави. пс Благодаря на всички, които ми писаха на ЛС Редактирано Октомври 13, 2010 от Usopp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Никой не е казал, че са прости, лоши и т.н., няма какво да се обиждаш, никой не ти говори отгоре или менторски, говорим факти. Пък и ако трябва да сме точни ги прави една и съща корпорация Редактирано Октомври 13, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Usopp Отговорено Октомври 13, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Да, прав си, но нямах това в предвид.Както и да е, намерих каквото търсих можете да заключите/изтриете темата. Редактирано Октомври 13, 2010 от Usopp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts