Stivy_k Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги и приятели, Наскоро записахме ново парче в студио Балканджи. Искаме да споделим резултата първо с вас надяваме се да ви допадне! Last Good Byе е третото парче от http://www.myspace.com/overgamerock В момента работим по Българска версия на песента както и по още едно парче, като се надяваме скоро да са готови. Благодарим на Кирил Янев от студио Балакнджи. В негово лице освен невероятен професиналист намерихме и страхотен приятел. Колегата Налбантов е отговорен за микса и мастера на английската версия! Чакаме ви на феста в Петък да ви представиме парчето на живо. Редактирано Октомври 11, 2010 от Stivy_k Цитирай
Burton Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 Браво, банда! Песента е станала железО! Ще се видим на 15-ти! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 Много добро парче, пичове (и дами )! Успех! Цитирай
boreto Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 Много добро, слушам го вече 5 ти път. Цитирай
izpwrc Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) Парчето е жестоко - евала на бандата - за 1 година доста път е извървян. Keep on rocking ladies and gents:) Редактирано Октомври 12, 2010 от izpwrc Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 И на мен много ми хареса. Ще я чуем на Феста. Успехи! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 (Редактирано) Много добра песен, успех! (Far from heaven) Ако приемата малко критика - единственото слабичко звено са клавирите на 1:27 и повтарящите се такива в края на песента. Хем звучат леко изклатено и същото време прекалено стерилно, но това си е бял кахър. Мисля, че бленда от типа на Мууг Органите би паснало по-добре на това място, вместо тази остра бленда. Още веднъж успех! Редактирано Октомври 12, 2010 от TheNextDimension Цитирай
Stivy_k Отговорено Октомври 13, 2010 Автор Отговорено Октомври 13, 2010 TheNextDimension Пускаме песните във форума именно за да имаме градивна критика! Far From Heaven е от по-старите ни песни записвани в Sub Zero. Може би си прав и клавира да е твърде агресивен на 1:30 (може би просто нивото му по-високо от перфектното), така или иначе няма вече връщане назад Новото парче Last Good Bye е с малко по-различна концепция за звук и като цяло от бандата сме на мнение, че е стъпка напред като звучене. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Моя грешка (за което се извинявам) - бях решил, че първото парче е новото. Чух днес "Последно Сбогом" - Смело сте се запътили да се превърнете в любима за мен група. Страхотна работа! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Браво, Стефане! Очакваме да чуем песента на живо сега на феста. Аз лично харесах повече БГ версията Като стане да я пуснеш хехе. Цитирай
iwanski Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 А ето и малко инфо относно гиъра, който послужи за осъществяването на проекта. Барабани: Premier (по-подробно описание акоиск ад адобави барабаниста) Амп : Graland Head 50W с кабинет ENGL 2x12 Vintage 30 Китари : Gibson Leas Paul Standart със seymor duncan distorgion Pick Ups Greco Les Paul CUstom със SD JB i 59 Ibanez S 270SOL sus Seymor DUncan JB i Jazz ESP Eclipse s EMG 81 i 85 Jackson Dk2T със Seymor Duncan Бас: Warwik corvete директно Клавир: Korg Triton Микрофони : Neuman Tube за барабаните - sure sm57, оуверхеди - Neuman Това разбира се е непълен списък с по-подробно описание на инструментите. Истината е, че Киро разполага с изключително качествена техника, която за съжаление съм леко некомпетентен да опиша, ако иска може да се включи! Поздрави!!! Цитирай
Smokejack Отговорено Ноември 1, 2010 Отговорено Ноември 1, 2010 Много е добро парчето и бележи сериозна стъпка в развитието на групата!!!Надявам се за напред да не падете под летвата,която сами си поставихте в композиционно отношение и да вървите все нагоре!!! Браво и наздраве Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 1, 2010 Отговорено Ноември 1, 2010 (Редактирано) Браво !Супер са,вокала ми прилича на МАРИАНА от Бургас/появи се за малко във форума/. Редактирано Ноември 1, 2010 от sardaesox Цитирай
Stivy_k Отговорено Ноември 2, 2010 Автор Отговорено Ноември 2, 2010 (Редактирано) Smokejack Благодарим за гиъра!! И за добрите думи. От теб имат двойна сила, защото знам, че не би го казал просто така! sardaesox Мерси Брат! Вокал ни е Вероника и не е от Бургас , но пък е страшна сладурана! Редактирано Ноември 2, 2010 от Stivy_k Цитирай
Recommended Posts