Mr. Darkness Публикувано Октомври 10, 2010 Share Публикувано Октомври 10, 2010 В записа участват двама души - моя милост и alrock. Той свири китарите и баса, аз свиря клавирите и пея вокалите.Another Night Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herz07 Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Къде си го крил този глас ,бе човек?На мен много ми хареса,намирам по нещо и от "Стикс",и от "Йес",и от "Супертремп"...Струва ми се обаче,че вокалите трябва да се изнесат още напред,инструменталът малко ги бие.Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dids Отговорено Октомври 11, 2010 Share Отговорено Октомври 11, 2010 Браво !! Много добри хармонични решения , не типични за българския начин на композиция . Прекрасни китари , а за вокалите просто съм изненадан , че има такъв талант в България ! Само успехи и ако имате други записи ще чакам с удоволствие ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Благодаря ти за "хармоничните решения" и за това, че нарече китарите "прекрасни". За вокала и аз се изненадах, когато го чух за първи път... Има поне още 10 сглобени песни. Продължаваме да записваме пък да видим как ще се получат... Редактирано Октомври 13, 2010 от alrock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Това, което сте направили е на световно ниво и спокойно може да засенчи повечето от "вървежните" групички в момента! За вокалите направо нямам думи, човече, ти си феномен! И аз харесах хармонията, както и аранжимента и самата композиция. Китаристът кърти! Сглобете и останалите 10 и ще си купя албума с най-голям кеф! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dids Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Понеже по стечение на обстоятелствата познавам хората които са писали коментари за Вашето парче , можете да вярвате безрезервно на написаното . Те не са случайни хора и имат опит в музикалният бизнес . Радвам се , че мнението ми съвпада с тяхното . Чакам другите парчета . Поздрави !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stivy_k Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Въпреки, че не е точно моят стил определено си заслужаваше слушането. Искрено ви пожелавам да запишете и реализирате музиката си, защото явно хляб има много! С. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Прекрасна песен! Вокала е НЕВЕРОЯТЕН! Иска стерео китари и повече стерео при вокалите... Бе велика песен! Mr. Darkness ;) Редактирано Октомври 13, 2010 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Това, което сте направили е на световно ниво и спокойно може да засенчи повечето от "вървежните" групички в момента!За вокалите направо нямам думи, човече, ти си феномен! И аз харесах хармонията, както и аранжимента и самата композиция. Китаристът кърти! Сглобете и останалите 10 и ще си купя албума с най-голям кеф! Благодаря ти за "китариста кърти" и за толкова хубавите отзиви. :-) Относно вокалите... ми той просто от самото начало беше наясно кое как иска да звучи, като вокални линии и влезе и ги записа почти от раз... и аз се изненадах въпреки че свирим вече около година заедно. После се притесних дали ще мога да се справя с такъв проект... Понеже по стечение на обстоятелствата познавам хората които са писали коментари за Вашето парче , можете да вярвате безрезервно на написаното . Те не са случайни хора и имат опит в музикалният бизнес . Радвам се , че мнението ми съвпада с тяхното . Чакам другите парчета . Поздрави !! Ще има още...:-) Мислим да запишем още едно две по този начин и после барабаниста ще запише истински барабани за да добият абсолютно завършен вид. Поздрави. Въпреки, че не е точно моят стил определено си заслужаваше слушането. Искрено ви пожелавам да запишете и реализирате музиката си, защото явно хляб има много! С. Благодаря ти... Още повече, че не е твоя стил и въпреки това ти е харесало. :-) Прекрасна песен! Вокала е НЕВЕРОЯТЕН! Иска стерео китари и повече стерео при вокалите... Бе велика песен! Mr. Darkness Благодаря ти за "велика песен". Наистина много се радвам, че ти е харесала песента. Прав си за китарите и вокалите, но сме оставили тези неща след като запишем барабаните. Естествено имам и няколко варианта с примерно панорамиране на всички инструменти, но чакам барабаните за да си изградя окончателна представа в главата кое къде и така... Честно казано се притеснявам дали ще успея да "удържа" този проект, защото останалите песни са още по амбициозни... а и естествено всичко си правим с "подръчни материали"... Тази песен първоначално ни се стори най-лесна като за първа песен ама... Поздрави. :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 14, 2010 Share Отговорено Октомври 14, 2010 Ами господа 20932 музиканти. Ей така се прави. А винаги може и повече... аре сега пак някой да се разсмърди, че съм лаконичен. Баща ми (Бог да го прости) казваше: - То си личи кое е лъжичник, кое е пърдичник... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Октомври 14, 2010 Share Отговорено Октомври 14, 2010 (Редактирано) Баф маа му; ти ме разби бе, човек... Кой си ти, я се разкрий веднага! Денис де Йънг ще се разплаче, ако те чуе... А Сашо си го знаем, он китарата и Силата ги владее. Редактирано Октомври 14, 2010 от sa6tiat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Октомври 14, 2010 Share Отговорено Октомври 14, 2010 Страшна композиция, много ми хареса! Иска си, не - задължително е, да се направи по-качествен запис на инструментите, съответно микс и мастер! Това си е една, такава, ПЕСЕН! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Октомври 15, 2010 Share Отговорено Октомври 15, 2010 Вокалите напомнят като идея група Boston , а композицията наподобява стила на Azia .... Браво пичове, имате потенциал! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Ами господа 20932 музиканти.Ей така се прави. А винаги може и повече... аре сега пак някой да се разсмърди, че съм лаконичен. Баща ми (Бог да го прости) казваше: - То си личи кое е лъжичник, кое е пърдичник... Благодаря ти за подкрепата... Естествено че може и повече... При теб поне знам, че кавото и да е ще ми го кажеш директно и без увъртания... Последния път даде много готини идеи за оная балада, която сглобявахме... Трабва да започнем и парчетата на B.A.R.S, че и там има много за записване. Сега като взема новото оборудване...;-) Баф маа му; ти ме разби бе, човек... Кой си ти, я се разкрий веднага! Денис де Йънг ще се разплаче, ако те чуе... А Сашо си го знаем, он китарата и Силата ги владее. :-))Разсмя ме човече... Тя Силата е навсякъде около нас или поне така казаха на края на филма... Иначе Драго го познаваш... от него не можем да се вредим на опашката за сила...:-)) Страшна композиция, много ми хареса! Иска си, не - задължително е, да се направи по-качествен запис на инструментите, съответно микс и мастер! Това си е една, такава, ПЕСЕН! Благодаря ти за "Страшна композиция". Иска си още, но без живи барабани не виждам смисъл повече да го... А и всичко си е за кеф през свободното време и никой не бърза за никъде. Пратих суровия материал на един приятел със студио и казаха че става... Той сам поиска да му го пратя да го смеси и мастерира и ще видим какво ще стане на края... Поздрави! Много яка банда сте.:-) Вокалите напомнят като идея група Boston , а композицията наподобява стила на Azia .... Браво пичове, имате потенциал! Леле човече Бостън... Ейша...благодаря! Наистина ще трябва да се постараем повече. Поздрави! Редактирано Октомври 16, 2010 от alrock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Октомври 16, 2010 Share Отговорено Октомври 16, 2010 Не ми се отваря - "songs-0..." Хора, как го траете тоя майспейс, отвратителен е !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts