Jump to content
Българският форум за музиканти

Mr. Darkness

Members
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mr. Darkness

  • Рожден ден 02/17/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал синтезатор

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/glamourbg
  • ICQ
    290280957
  • Yahoo
    dragomir.dragiev@yahoo.com
  • Skype
    gg_darkness

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Mr. Darkness's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Браво, Дими, страхотна песен!!! Поздравления, давай все така напред!!!
  2. 08956055 имам голям интерес

  3. П.П. От 2001 до сега само три/четири парчета ли...? Не съвсем - имам няколко стотин идеи и няколко десетки готови за запис песни оттогава, а и от по-ранни периоди. Просто винаги съм се опитвал да ги направя с групите, с които свирех по онуй време и някак си все не ставаха добре. Сега за първи път нещата се получават достатъчно добре. До голяма степен благодарение на виртуоза Александър Стефанов и на неговото безкрайно търпение спрямо моите объркани звукозаписни концепции и композиторски "изтрещявания".
  4. Ще дочакаме, ако съдбата е благосклонна към нас. Мерси за подкрепата.
  5. Това тук е интродукцията на евентуалния албум (който някой ден може би ще стане реалност) на проекта "GLAMOUR". Двете песни са композирани като една още в далечната 2001 година. Имената им са "Sunk Of Atlantis" (инструментално интро) и "Behind You". Текстът е написан от младата надежда на българското игрално кино Ивайло Драгиев (който по онова време беше на 14 години), музиката е композирана от Драгомир Драгиев (през 2001 г. - на 18 години), аранжимент "GLAMOUR". Всички китари са изсвирени от виртуозния Александър Стефанов, басът е изцяло сътворен и изпълнен от Ивайло Динев (учредител и кръстник на група "Тротил"), всички вокали и синтезатори са творение на Драгомир Драгиев. Не са използвани хармонайзери и други "гласо-замазващи" ефекти. Всичко е записано изцяло в домашни условия и с тотално некомерсиална цел. P.S.: Отсега предупреждавам, че съм прекалено зает за да отговарям на заяждания по темата за звука и изпълнението на творбата - ние я харесваме такава, следователно целта й е постигната. Let the music be your guide:)))
  6. Предположих, че подомно мнение ще се появи. За мен, честно казано, то няма никакво значение, защото единствената личност, чието мнение ме интересува (по въпроса за точно тази песен) е момичето, за което съм я писал. Тя я хареса, харесаха я и доста други хора, на които я пускахме. Щом аз съм решил да я изпея така, следователно така е трябвало и точка. По въпроса за "квиченето" - опитай да обясниш твоята позиция на тези няколко хиляди души, които идват да ме гледат всяка седмица в пиано-бар "Синатра". )) Нищо лично. Преди време един колега музикант попита един от китаристите, с които свирих тогава "Защо той пее на фалцет?" и отговорът беше "Защото може.". Причината да качвам парчето във музикантския форум е единствено за да го чуят онези, които ще го оценят по достойнство, а не "професионалните хейтъри", които срещам под път и над път (най-вече в кварталните кръчми). Извинявам се за безкрайното словоизлияние. Rock on!!!
  7. С огромно удоволствие ви съобщавам, че песен номер 2 от проекта "GLAMOUR" е готова и завършена. Написал съм я специално за моята приятелка Мария Иларионова, с която на днешната дата правим 10 години, откакто сме заедно. Музика и текст: Драгомир Драгиев (Mr. Glamorous Glitter of Darkness), аранжимент: "GLAMOUR". Всички китарни партии са композирани и изсвирени от моя колега и приятел Александър Стефанов (Alrock), всички вокални партии са изпяти от моя милост. Синтезаторите са също изцяло мое дело. Записът е направен изцяло с некомерсиална цел - в името на музиката )) Миксингът и мастерингът на песента са дело отново на Александър Стефанов.
  8. Нека първо се представя: аз съм Драгомир Драгиев (по-известен като Драго от Мюзик Айдъл 3). Предавам уроци по пеене от почти 9 години. Като вокалист имам доста голям стаж (и като хорист, и като професионален поп- и рок-музикант). В момента работя в пиано-бар "Синатра". Имам музикално образование (възпитаник съм на Алис Боварян). Оборудван съм прилично и имам възможност да предавам уроци и по микрофонна техника в студио. Цената на урок при мен е 20 лв. Можете да ме намерите на тел.: 0883-379-040.
  9. Най-добре е да се обърнеш към Невилян от Gema Music. http://gemamusic.net - Някъде в този сайт трябжа да го има телефона му. Иначе в София не знам дали има официялен сервиз на Roland. Преди 4 години и аз търсех за моя G600, но се оказа, че най-близкият е в Пловдив. Друг вариант е да си поръчаш по интернет частта, която ти трябва и да отидеш при Невилян (или при някой друг, който разбира) да ти я инсталира. От мен толкова - каквото знам, го казах. Успех, колега.
  10. Още веднъж благодаря на всички. И пак повтарям - най-голяма заслуга за този запис има колегата Александър Стефанов (alrock) - един гениялен китарист и тон-инженер, и страхотен приятел. Този човек направи от нищо-нещо с това парче. Радвам се, че продължава да ми уидисва на акъла вече почти 2 години. Заедно създаваме нещо, което може и да остане и след нас. А за Мюзик Айдъл и моето участие в третия сезон мога само да кажа - хората си имаха категорично-ясна причина да ме изгонят - просто не съм един от тези хора, които ще седнат да имитират изпълнителя, на когото правят кавър, освен това визията ми не отговаря на техните изисквания... Всъщност не отговаря на ничии изисквания, следователно музиката, която създавам е затворен свят, с тотално некомерсиялна насоченост, това са просто реални истории, разказани чрез стихове, ноти и бленди. Всяка песен (скоро ще качим и още парчета) е посветена на някого или нещо и всичките са свързани помежду си. Извинявам се за дългото словоизлиание и още веднъж благодаря на всички.
  11. Току що качих в myspace най-новия микс на парчето
  12. Благодаря на всички за конструктивната критика и за милите думи. Аз съм композитора и текстописеца, както и вокалиста и клавириста стоящ зад проекта GLAMOUR. Нека да ви се представя - аз съм Драгомир Драгиев, печално известен като Драго от Мюзик Айдъл 3, дългогодишен вокал на рок-група ТРОТИЛ. Искам само да ви кажа, че човекът, благодарение на когото този запис съществува е нашият съфорумник и колега-китарист alrock. Не знам за вас, но според мен този човек е уникален талант - и като музикант, и като тон-инженер. Поздравявам всички колеги. Очаквайте скоро продължението на Another Night, името на което е Behind You, по стихове на младата българска надежда в актьорската гилдия - Ивайло Драгиев.
  13. В записа участват двама души - моя милост и alrock. Той свири китарите и баса, аз свиря клавирите и пея вокалите.Another Night
  14. Този човек е уникален! Това, което е направил за развитието на електронно-синтезираната музика е несравнимо. Освен това Жар е един от най-вманиячените колекционери на антични аналогови синтезатори, вокодери и семплери.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.