Wiched Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Ситуацията е следната: Имам смесител Yamaha MG 10/2 и Shure Beta 58A. В момента ползвам вградената саунд карта, но искам да взема някоя, която да използва целия "потенциал" на "техниката ми" Препоръчайте ми някоя саунд карта до 100лв Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 това е най евтиното възможно......50-60-70 лв, според зависи. Някъде имах такова по шкафовете. Но, не очаквай чудеса, просто е по-добро от вградена звукова карта. пиши на ЛС ако имаш интерес. Поздрави! Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 12, 2010 Автор Отговорено Октомври 12, 2010 Може и PCI и USB да е, ще я използвам на настолен компютър. Цитирай
misterj Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 С трици маймуни не се хващат, затова се огледай и за нещо от този род http://www.steinberg.net/en/products/hardware/ci_series.html Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 M-Audio PCI, втора ръка от еБей. Няма микрофонен вход, ама... През миксера. Имал съм 2496 с такова MG10 и беше 6! Цитирай
master_gamgee Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 (Редактирано) мда, това което колегата VSTi е дал като съвет е единственото (НОВО) под 100 лева което се намира на българския пазар. Дори M-Audio (които уж се водят по-достъпен клас) започват от около 200 кинта и нагоре. За втора ръка и онлайн нямам мнение. Иначе и аз лично бих ти препоръчал M-Audio Audiophile 2496 - нова струва около 190 лева (зависи от къде я взимаш). Такава PCI карта съм ползвал няколко години, много съм доволен и мисля че е много добра за цената си. Мик вход няма, но ти така или иначе имаш пулт. Иначе Behringer-а който колегата е предложил, е с доста по-голям шум...което е нормално де - при тази цена не можеш да очакваш кой знае какво... Редактирано Октомври 14, 2010 от master_gamgee Цитирай
peterko Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 аз съм с М-аудио фаст трак про - 2 канална карта с възможност за фантомно захранване за кондензаторни микрофони... общо взето всичко което може да те изведе извън 16 бит-овия звук ти върши работа. Няма голямо значение освен ако не търсиш в картата определени функции Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 ^ това е жестока оферта. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 И аз използвам M-Audio Audiophile 2496 и до момента не съм имал никакви грижи с нея. Отнасяй тази от обявата че до 100лв наистина трудно ще намериш нещо по-добро . Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 (Редактирано) преди малко повече от половин година шитнах две такива за по 90 лева на двама съфорумци, след като дълго време на 110-120 никой не ги взе и сега ме е яд, щото в ибей англия вече на старо вървят по 50 лири, а не по 17-30... Редактирано Октомври 15, 2010 от Fallenblood Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Разбрахме се с човека и взимам картата Благодаря за съветите, ще пиша като взема новата придобивка Цитирай
alexander anev Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 Здравейте, за да не отварям нова тема, искам тука да попитам, един от колегите по-горе спомена за Steinberg... разгледах и си харесах една оферта, да ми кажете - става ли, не става ли... има ли по-добро за тези пари или нещо по-евтино за същата конфигурация (слушалки, микрофон и карта) Става въпрос за домашни записи, отделно ще взема и смесителен пулт. Цитирай
alexander anev Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 май съм забравил линка... ето го и него: http://cgi.ebay.com/Steinberg-CI2-USB-Inte...=item53e53ce1a2 Цитирай
Recommended Posts