euglena Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 (Редактирано) Здравейте, до месец ще завърша записите на 10 парчета и ме интересува живо дали в София има място където могат да ми ги миксират и мастерират качествено и на каква цена. Просто тези две дейности са си отделна наука и определено не са ми силна страна. Мерси предварително Редактирано Октомври 7, 2010 от euglena Цитирай
Acei Отговорено Октомври 7, 2010 Отговорено Октомври 7, 2010 леле май по-добре да питаш дали в България има такова място и много ще се радвам ако има Цитирай
euglena Отговорено Октомври 7, 2010 Автор Отговорено Октомври 7, 2010 Даа и аз имам такова подозрение но не пречи да попитам. Иначе има чужбински сайтове за онлайн микс и мастеринг ама ми се струва малко стерилно без личен контакт. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 (Редактирано) Пиши ми на Л.С. ако се интересуваш ще ти дам телефони на едно-две от най добрите места в София, където това може да стане и ще получиш подробна информация. Редактирано Октомври 8, 2010 от Telerig Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 Dimitar Nalbantov е най-добър в тази област пишете му на ЛС има го във форума като black bird Цитирай
boninem Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Петър от Пантомайнд мисля че и двата албума са добри Цитирай
misterj Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Това ми звучи много пуританско. Естествено, че има места в България, които да ти направят и микс и мастер. И не само в София. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 От БГ нещата, които слушам напоследък, ми хареса работата по новия албум на Скре4, която е дело на bobalan. Също така можеш да се обърнеш към Blue Zone или swi1ched (също съфорумци), за които имам отлични впечатления от преди. Цитирай
boninem Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Горещо препоръчвам и Десо Велчев но тук във форума май го няма."Stain Studio" Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Хареса ми микса на Бохата на новия Past Redemption. Кристален звук! Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Румен Бояджиев /ФСБ/ ...че какво в този жанр си чул от него през последните 10 години...? ..просто питам ?...щото на Роберта нещата нямат нищо общо с това за което пита младежа. Иначе харесвам нещата на Десо, но те според мен звучат когато си ги е записал при него... На Bobalan съм слушал някои неща и е доста добре ....също! На NBantov нещата звучат невероятно, но не съм чул какво е правил за други....:-)) Цитирай
NURI Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Добре ,че си задаваш такива въпроси,вмвсто да се мъчиш да разбираш от всичко.МНОГО ВАЖНО!!!Оргаизирай нещата си така,че микса и мастеринга да са направени в различни стаи от различни хора.Миксиращия рябва да е човек който разбира,но не го играе всезнайко.Това е важно ,за да приеме евентуално пре-миксиране,ако този който прави мастеринга го изисква. Изпрати си тел. на ЛС за да ти помогна с мастеринга.Имам идея и кой ще ти направи микса. Цитирай
Recommended Posts