Бицев Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Вече ви беше досърбяло за следващата 'жертва' - ето ви поредната. И вече чувам протестни възгласи от рода 'Ай стига с тия чужденци!' - но изборът ми не е случаен. Сигурен съм, че Ивелин е интересна личност за всички и всеки има какво да научи от него. Ако сте забелязали, т.нар. 'чужденци', които досега сядаха тук, не са от онези - откъснатите дето не искат и да чуят за 'шибаната ни държава'. Напротив - активно следят какво става и се опитват да помагат. Всички, които бяха канени (освен мен), са най-редовни приносители на ценно съдържание в този форум. Ивелин не е изключение: дава съвети и мнения, критикува и поощрява, споделя видяно по широкия свят, пуска свои записи и свири в джемовете. И което лично аз много ценя - прави всичко с усмивка. Сигурен съм, че няма да скучаем в един 'кръстосан разпит' с него. Имате думата за въпроси! (Фанфари и барабанен рол...) Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Ивелине, я кажи с кОго свириш в Голямата Епъл. И кога ше додеш на форумна? Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Благодаря на Бицев за оказаното внимание, като ме качи на...зъболекарския стол! С малко уточнение - ти си повече "чужденец" от мен в момента, защото моята лятна ваканция в БГ продължава все още... ----------------------------------------------------------------------------------- @sa6tiat, В момента едни рок младежи ме тормозят във facebook да се прибиирам в тхе биг аппле, така да се каже Барабаниста ми знае слабите места и постоянно ме светва за най-новите сериали (но не от онези, на които баба ми плаче - а от скъпите) (Това е неговият начин да ме задържи в бандата! Шегувам се, разбира се!) В момента вървят два от тях - FRINGE и THE EVENT...в случай, че някой се интересува. Та за бандата - 7 човека сме (и много добре се разбираме - и не само заради акцента ) - от ляво на дясно: Калид - китара (Судан) Джон - барабани (Кънектикът) Кели - бек вокал (Джърси) Дърк - вокал (Ирландия) Чино - китара (Чили) Ивелин - клавир (БГ!!!) Ръс - бас (Израел) Както се вижда - манджа с грозде сме...(ама май и Dream Theater са нещо такова) Ако има интерес, мога да кача и албума (нищо, че все още не е официално издаден) --- Не ми казвай, че пак изпуснах форумната? Мина ли вече или е на 8-ми? Редактирано Октомври 3, 2010 от Ивелин Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 От мен следния въпрос: човек, що не си останеш в БГ бе? Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Това е много добър въпрос...но ще отговоря по следния начин - защото съм авантюрист! Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Грешка - истинското приключение е да останеш тук. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 1. Абе, кога идваш насам? Галя ме пита няколко пъти вече... Включително и вчера. 2. Не мислиш ли, че ако завъртиш това вертолетче в Ню Йорк, до 3 минути над къщата ти ще се завърти голямата му версия с надпис NYPD? Пешо Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Авантюри, авантюри, поблъскай си главата и си идвай. Тука - кеф ти хеликоптерчета, кеф ти квото ти кефне Бай дъ уей, Галя да не е жена ти и ако да, що пита Пешо кога ще се прибираш? Ти ли си за бой, жена ти ли, Пешо ли, комбинация от някои двама или всичките едновременно? Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) @kitaratapesho, Хаха - за кво мислиш, че още съм в БГ...щото когато някой от Люлин (6) се обади на полицията - става така: - Ало, LSPD* ли е? Тука некъв кара хеликоптер...може да е бомба! Хванете го! - 'Фани го ти! - любезно отговарят от районното... *LSPD - Lulin Sofia Police Department -------------------------------------- @CyberGene, Галя е обща, семейна дружка (не че съм семейство с Пешо, де - въпреки, че се вижда колко му липсвам!...) Жена ми се казва Даниела, а кой е за бой - разбира се, че Пешо! Редактирано Октомври 3, 2010 от Ивелин Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 На какви инструменти свириш(си свирил)? Кога си започнал да се занимаваш с музика? Къде си учил? По-лесно ли е да си музикант навън или в БГ и въобще има ли по-лесно? Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 (Редактирано) @Heartman, Свиря на пиано. Като всеки пианист (групар) се захласвам по барабаните. Свирил съм и на барабани - даже в банда, за 1/2 година - яко алтернатив! Пианото го подкарах на 5, но любовта по барабаните е още 2 - баща ми ми разказва историйки как докато пеел съм тананикал с него - по-точно ритмичните фигурки - той и за това ме записал музика. Другата причина да се занимам с музика е, защото това е било последното желание на майка ми... Учил съм класическо пиано в музикалното в Русе. След това малко бакалавър (педагогика) и магистър (звукозапис) в СУ. М/у другото имам един изпит да взимам (VSTi да не се подсмихва!) За последния въпрос имам нужда от дефиниция за "лесно"... Така както аз го разбирам е - лесно, в смисъл да си изкарваш прехраната с музика - ако да, то в Норвегия се изкарват добри пари и използвайки разликите в стандарта е по-лесно да се правят пари там. Ако говорим за лесно, в смисъл на доказване - лесно няма никъде - и в БГ може да е зловещо... Има и трето лесно - когато свириш с добри музиканти е лесно - и мъчително, когато свириш със слаби... Редактирано Октомври 4, 2010 от Ивелин Цитирай
Babyface Bob Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Някой от семейството ти музикант ли е?! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Некро на кокали или Пала на чукове? Цитирай
Recommended Posts