ams'fu Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 Здравейте, понеже тази китара ми хвана окото а нямам представа какво представлява, искам да попитам за мнения относно нея , ако имате такива изградени. Ето я - http://www.veselinkoychev.com/behringer_iaxe624.html И попринцип за BEHRINGER, извинявам се и за леко ретардичния въпрос ;д, сигурно по цял ден тракате по клавиатурите обеснявайки на някои новак подобни неща :Д Цитирай
Bummer Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 (Редактирано) За Behringer надали ще се намери някой, който да каже добра дума, особено пък за китарите им. Потърси нещо на Squier, а защо не и китара втора ръка ? Ще е много по-добро решение за същите пари Имаш Лично съобщение. Редактирано Септември 29, 2010 от Bummer Цитирай
Guitar Freak Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Китарите на Behringer са много гадни.Най-добре си вземи някой Squier или Cort, но може и както този над мен предложи да си вземеш 2-ра употреба. Цитирай
peterko Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 (Редактирано) Stagg i Behringer са на едно ниво даже Стаг бият с разнообразие единственияе + е usb-то което не винаги се разпознава и трябва определен софтуеър. за лайф определено не става (освен ако нямаш читав лаптоп и Guitar Rig Controler което излиза 2 пъти повече от едно среден клас кубе или хай клас процесор ) ако толкова искаш УСБ направи си го сам ETO KAK Редактирано Септември 29, 2010 от peterko Цитирай
schOle Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Taя китара я гледах в Динакорд преди една седмица. Имаха и други нови евтини стартови пакети китара + амп или само китара + аксесоари. Най-добре го посети ако си от София. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 (Редактирано) За Behringer надали ще се намери някой, който да каже добра дума, особено пък за китарите им.Потърси нещо на Squier, а защо не и китара втора ръка ? Ще е много по-добро решение за същите пари Имаш Лично съобщение. Kaкто винаги, говорите глупости. Стига да си избереш китара без дефекти, няма проблем. Всички гореизброени марки са нисък клас китари, където е въпрос на късмет да попаднеш на бройка без дефекти. А ако търсиш наистина качествен звук - не го търси в този ценови клас. Редактирано Септември 30, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Bummer Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 Мисълта ми е, че една Squier-ка, например, или китара втора ръка, може да даде за същите пари повече, отколкото Behringer. Всъщност аз лично не съм с чак такова негативно мнение за Behringer - ползвал съм един техен продукт, "Ultra metal 300"- dist педал. Като за тези пари свиреше чудесно, но отнася ли се до китари, не бих им имал доверие. Цитирай
ams'fu Отговорено Септември 30, 2010 Автор Отговорено Септември 30, 2010 Мерси много за съветите, не знам защо но си мислех, че е нещо от сорта на Epiphone :Д Цитирай
bustard Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 Не искам да кажа нищо лошо за останалите, но моя behringer е супер удобен и е една от най-добрите фирми за ел. китари за начинаещи. Squier са на fender ,само това им е доброто, epiphone са добра фирма ,но са леко солени . Корт не ме кефят толкова. Цитирай
blr Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 (Редактирано) Squier са на fender ,само това им е доброто, epiphone са добра фирма ,но са леко солени . Tова какво точно трябва да означава? Чудя се, авторите на такива писания дали са отделили 1-2 секунди в размисъл птрди да обогатят интернет пространството. Какво им е доброто на Squier като са на Fender и дали е само това? Какво значи "epiphone са добра фирма, но са леко солени"? Дали един Squier Classic Vibe или Vintage Modified има като единствено достоинство фактът, че е бранд на Fender, и какво му е "соленото" на един Еpiphone LP Special II, да речем? Дали може да се твърди, че Epiphone са на Gibson и само това им е доброто? Използвайте малко главата преди клавиатурата. Редактирано Октомври 4, 2010 от blr Цитирай
Johnyy Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Здравейте, понеже тази китара ми хвана окото а нямам представа какво представлява,искам да попитам за мнения относно нея , ако имате такива изградени. Ето я - http://www.veselinkoychev.com/behringer_iaxe624.html И попринцип за BEHRINGER, извинявам се и за леко ретардичния въпрос ;д, сигурно по цял ден тракате по клавиатурите обеснявайки на някои новак подобни неща :Д Значи Behringer са много евтина марка и логично некачествена .. купи си пакетите на Squier всичко има там и е много по добре от Behringer по 400 лева са .. а ако искаш нещо по така за малко пари има модели на Jackson Hamer и други марки за по 350 -450 лева ! аз наскоро си взех един Jackson за 350 лева и е перфектен мога да си карам много време с него Цитирай
Recommended Posts