Jump to content
Българският форум за музиканти

Дайте съвет.. новак съм :)


MiroslavArabadjiev

Recommended Posts

Аз лично си взех ТОЧНО за 500лв Скуайер Страт с кубе Фендър бълет 150 и някакви атрибути. Това беше накакъв пакет за начинаещи (Starter pack) и се оказа наистина як. Препоръчвам го. :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лаптопът ти е супер, но без хубав аудио интерфейс с инструментален вход (като гореспоменатите външни саунд карти на line6) не се надявай да изкараш звук. според мен за тия пари аудио интерфейс е по-добре от евтино кубе.

 

друг много добър вариант за малко пари е да вземеш и китарен процесор с usb (примерно zoom g2.1u или g2.1nu) - така ще можеш да свириш на живо с ефектите от проца, без да разнасяш и лаптопа, а вкъщи да го използваш като интерфейс и да използваш програми (pod farm, guitar rig, amplitube, revalver и пр.; има и някои доста добри, малки и безплатни [то на нас целият софтуер ни е безплатен, де] vst-та от lepou и acmebargig).

 

предимството на тези варианти е, че 1. ефектите и амп симулациите са ти практически неограничени и 2. можеш да записваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мексиканският страт от обявата е супер оферта, не се бой да взимаш на старо. rockfire, да ме извиняваш, ама твърде повърхностно насочваш човека. а дедо говори откровени глупости.

 

Това с откровенните глупости е доста грубо щото като посвириш като мене 40 години и те гонят милиционерите да те стрижат.И ти спират тока по концертите и забавите.И се чудиш от къде да намериш части да сглобиш нещо дето всеки дефект е ефект.И слагаш адаптри на кухарки с недоказано качество ,за да свириш.Тогава може да ми кажеш ,че говоря глупости.Момчето е новак ,що трябва да го набутвате.Нека посвири на нещо по евтино та после като усети разликата да си избере това което му харесва.

Такива като тебе бацка трябва да ги върнат 70та година та да види едни стратокастъри ,процесори,лаптопи и др. и как се свири Пърпъл в мазето с кухарки да не те чуят съседите и да те топнат.А сегашните глезльовци много се научихте всички станахте големи специалисти ,процесори ,компютри ,фирмени китари и прочие .Давай го по -скромно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаем го тва със стригането и гоненето и криенето. Също така знаем за Щурците, ФСБ, Сигнал и много други.... Не се връзва особено, иначе сме го чували много. Също така сме чували и кога се слагат точки... А ти?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дедо, това, дето те е вълнувало преди 40 години, мен ме вълнува в момента - за разлика от повечето хора, и въпреки, че не съм съществувал дори във вид на концепция по твое време. и аз се мъча да правя от нищо нещо, с тая разлика, че репресивният апарат при тебе е бил в държавата, а при мене е в собствените ми връстници (в което включвам и почитателите на рока!)

 

ама недей казва на никого от какво се нуждае. то тва него не го интересува, че нас ли. има пари човекът - не мислиш ли, че е по-добре да ги даде за нещо добро, отколкото да се прекара после и да бере яд?

 

айде стига съм се оправдавал, не съм ти длъжен. земете се оправдайте и вий веднъж.

 

p.s. сигурен ли си, че си сравнявал с фендер, а не със скуайер?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.