Jump to content
Българският форум за музиканти

Hercule

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Hercule

  1. Знаем го тва със стригането и гоненето и криенето. Също така знаем за Щурците, ФСБ, Сигнал и много други.... Не се връзва особено, иначе сме го чували много. Също така сме чували и кога се слагат точки... А ти?
  2. Човече, съжалявам, ама писането ти е шокиращо неграмотно! Лично аз не можах да изчета и половината от текста! Не знам как някой ще ти помогне, когато почти няма вярно написано изречение... Буквално не се чете!
  3. Приличаш си с Аксел Руди Пел? Ама някво физическо сходство сигурно, а? Щото иначе... П.п. Ясно се чува, че MIDI мадамите ги въртиш, евала!!!
  4. Здравейте! Чета в този форум от известно време, но чак сега бях подтикнат да си направя една регистрация и да post-на коментар. Angelina, вниманието ми попадна върху няколко Ваши коментара. Мислих си, че в България няма много наистина успели хора, които могат да си позволят да оставят настрана правенето на качествена музика и да се съсредоточат върху напътстването на млади кандидат-творци...Лъгал съм се! Очевидно е, че Вие сте изключително успешен автор на текстове, а по всичко личи и на песни, но въпреки страхотния Ви успех успявате да отделите от ценното си време, за да се занимаете с едно 16-годишно момиче, дръзнало да публикува свой текст, който е далеч от съвършенството, което несъмнено Вие постигате. На всичкото отгоре тя си позволява и самоувереност и високо самочувствие, непростимо за едно момиче на нейната възраст! Ако има някой, който трябва да я "приземи", то със сигурност няма по-подходящ човек от Вас, творец, който е успял в живота си и сега спокойно може да поставя на място 16-годишните самоуверени момичета, които дръзват да се почувстват добри в нещо, в което не са! Имам само една молба към Вас: Моля Ви, споделете с мен името на някои от многобройните Ви хитови текстове, останали в историята на музиката със съвършената си перфектност! Поздрави, Един Не-Толкова-Разбиращ-Колкото-Вас Човек
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.