CorvusCorax Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 Рафо, да вземете да сложите едно емотиконче много изчервяващо се, та да не се хабя да пиша много след подобна изцепка, че вече ми стана навик... Даже, честно казано, беше ме страх да предложа тази среща - няколко колеги-вокали ме бяха питали още преди месец няма ли да има вокалска среща, но мен бе беше страх да не стане като в приказката за лъжливото овчарче... Но този път обещавам да дойда, и то навреме! Антифонен квинтет Полифонийски Обясни го това, че с тоя пилешки мозък нищо не разбирам... А иначе... и на мен ми се пее Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Рафо, да вземете да сложите едно емотиконче много изчервяващо се, та да не се хабя да пиша много след подобна изцепка, че вече ми стана навик... Даже, честно казано, беше ме страх да предложа тази среща - няколко колеги-вокали ме бяха питали още преди месец няма ли да има вокалска среща, но мен бе беше страх да не стане като в приказката за лъжливото овчарче... Но този път обещавам да дойда, и то навреме! Антифонен квинтет Полифонийски Обясни го това, че с тоя пилешки мозък нищо не разбирам... А иначе... и на мен ми се пее Антифонно пеене се казва в източната църковна музика, когато един хор се раздели на две части и се разположи на двата клира на храма, крайния ляв и десен ъгъл пред олтара, като се редуват в пеенето на литурчините песнопения и по този начин се получава чудесен ефект на застъпване и на ехо..На моменти пеят и заедно. В църквата отдавна са измислили стерео звученето. проф. д-р Полифонович Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 Абе аз знам кво значи (малкия мозък вече беше успял да побере тази информация)... Ма не разбрах ко прайка в поста ти... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 И то безплатна... Ама такива са вълците в бизнеса Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 И то безплатна... Ама такива са вълците в бизнеса А гаргите да си траят, че сиренцето ше падне! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 Сирене ще има за всички, явили се на фоумната среща, стига вълка да не ми го уземе Цитирай
toshevski Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Последно в петък на 17.03 е срещата, а? Ама къде е въпроса?! :wall: Според мен такова заведение няма където да можем да пеем свободно и да не изядем по някоя... :killyou: Ако искате да се видим ей така да "поразлафим за нещата от живота" както се казваше в едно предаване, а пък като се постопли да направим една "външна" среща и тогава да пеем и да пием и каквото дойде... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 (Редактирано) ДА, срещата ЩЕ БЪДЕ на 17.03... И май наистина няма да може да се пее, но пък ще е добър случай да уточним кога и къде вече ще може... Доколкото разбрах ще сме в Хамбра??? А иначе, за запролетяването - май се оказа грозна инсинуация на Баба Марта! Само ни излъга, че за тази вокалска среща няма да мръзнем, ама нейсе. Какво пък, очаквам добре да се сгреем, пък и знайно е, че в добра компания на никого не му е студено Хайде да се преброим - кой ще дойде и кой ще съжалява, че не е дошъл след това? Аз съм там на 100% !!! Редактирано Март 9, 2006 от CorvusCorax Цитирай
ronia Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 И аз - Барабар Петко с мъжете под номер 3. Цитирай
musicman Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Ако ми кажете къде е това "Хамбарите" има много голяма вероятност да посетя сбирката Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 Ами и аз не го знам къде е, така че някой ще трябва да се заеме с извождането ни до там. И само не ми казвайте къде е и да си го търся сам. Хич ме няма с Кампуса (то нали беше там?) и всеки път като ходя до там се губя... Така че... А вие продължавайте да броите Цитирай
Polyphone Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Като няма да се пее да дождам ли въобще? :think: Хайде от мен да мине, ще намина, пък ще си пея наум. Снизходителния Полифон пп А може би апокалиптичната птица ще вземе да почерпи по сиренце като компенсация? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 Щом се налага... Благодаря за снизходителността, голям лош вълко И ти си в бройката, нали? Цитирай
Recommended Posts