CorvusCorax Публикувано Март 4, 2006 Публикувано Март 4, 2006 Колеги вокали, запролетява се, слънце грее, кокичетата прецъфтяха... Крайно време е да се съберем! Това обсъждахме на вчерашната общофорумна среща с останалите певци, дошли да отсрамят вокалната част - няма да ги изреждам по имена, то се знае кои сме. Там след гласуване дали да се съберем в идните една-две седмици, резултатът е следния: МНОГО "За" НЕ'НАМ СИ КОЛКО "Въздържал се" "Против" - И ДА Е ИМАЛО НЕ СЪМ ВИДЯЛ Следващата статистика, която иде да изложа, недвусмислено сочи, че най-голям процент от певците живеят (или често бродят) из китния столичен квартал Борово или предградието му - Красно Село. Това е намек, че може да се разберем мястото на срещата да е някъде наоколо, та да ни е безобразно лесно (на повечето) да се приберем, тръгвайки си рано (...) на следващата сутрин. Статистика за деня на срещата не съм правил още, така че добре е да споделите кога имате удобност за събиране с останалите Пеещи. И като финал на този поуст, заявявам отговорно, че очаквам подкрепа и (естествено) явяване от всички, които напоследък съживяват иначе тихичкия ни раздел. Цитирай
Elly Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) *) аз съм от ЗА-тата *) съм и от живеещите в Борово *) ден - всеки Божи след 19 (за района на Борово) или мааалко повечко, ако сме на друго място ами, това е.... просто да си кажа айде.... Редактирано Март 5, 2006 от Elly Цитирай
Mandalay Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Ми... аз не съм мноо редовен напоследък, ама бих дошъл. Предложението ми е за петък след 19.00... ако е възможно някъде по центъра, щото изброените квартали хич не ги познавам. Цитирай
toshevski Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) И аз съм за, обаче да е в центъра, моля! Айде в петък и на мен ми се струва прилично! След 19:00 е добре! Редактирано Март 5, 2006 от toshevski Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Е добре де, в центъра ще е Аз за петък съм навит, свободно ми е, пък и е възможно най-скоро. Може да резервирам "Адамса", без да се наложи да предплащаме, така че ако там и тогава ви е удобно - признайте си Цитирай
Bleys Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 А какво ще кажете да не е в някоя дупка, а в нормално заведение? ) Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Само пействам това, за да стане публично: CorvusCorax (07:42 PM) : Какво предлагаш, вместо Адамса? Някоя не-дупка, в която да се съберем?:-\Bleys (07:43 PM) : има доста прилични заведения по центъра:Трол-а,дон домат и подобни CorvusCorax (07:43 PM) : прилични предполага пълни CorvusCorax (07:43 PM) : пълни предполага резервирани Bleys (07:43 PM) : Адамс-а е дупка CorvusCorax (07:43 PM) : резервирани предполага предплатени Bleys (07:43 PM) : и то от най-големите CorvusCorax (07:43 PM) :предплатени предполага рпецакня за предплатилия CorvusCorax (07:43 PM) : пу да не съм аз! Bleys (07:43 PM) : напомня ми за Хелоуийна бог да го прости CorvusCorax (07:44 PM) :добре, ако имаш някакви идеи-давай:-) Bleys (07:44 PM) : де да знам - мога да се прежаля и за адамса Bleys (07:44 PM) : :/ За да не се налага да се прежалва човека, дайте и вие някои идеи. Аз предложих Адамса, защото там съм сигурен, че ще има къде да седнем, тъй като се познавам със собственика и персонала и мога да издействам да резервираме без да предплащаме. Другия вариант е кръчмата, в която по принцип си правим форумните срещи (конюшната в Лозенец - пак е дупка, ама пак може да не резервираме). Може и да има и трети, и четвърти, само че аз не знам, така че кажете вие Цитирай
Termy Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Петък, мисля е най-добър вариант. След 19 часа - също. Адамс - не. Съображенията: в Адамс имат навик да се събират една симпатична "групичка" малки металчета, които вдигат шум и съвсем леко дразнят. Няма да е лошо да измислим, къде бихме могли да се поразпеем малко вместо да си обясняваме, кой какви висоти хваща и как. Това ще е проблемно, защото времето ще се скапва и градинка-парти няма да е удачно решение. Давайте идеи, защото аз съм безидеен. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Е това е светотатство!!! Как така си безидеен бе, термит? Може по старата система - на попа, половината ни връзват и накрая няма къде да седнем... А може и не, а? Ясно, няма да е Адамса, щом не ви кефи. Ама големи сноби станахте! Хайде решавайте, че аз нямам повече идеи, а и да имам - кво значение... Чакам ви, аз си казах моето... Цитирай
ronia Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Понеже сезирате мнения... За мястото съм без претенции, щом ще е след 7 вечерта Ама точно този петък ли? Тази седмица ни измъкнаха четвъртъка под носа и по изключение ще репетираме точно по това време, до 10 рм Така че... швъ замолъ да планирате още от сега следващата среща, ей! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 Ами аз се сещам и за един съфорумец от Враца, който също ще иска да дойде, но не е предупреден и може да не успее за толкова скоро... Така че, добре е наистина да планираме и нещо за по-нататък във времето Цитирай
fLiSk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Само едно предложение от мен, нищо че не съм вокал. Защо не пробвате Хамбара. Едно приятно местенце точно до Лонг Джон (до Седмочисленици), което е приятна артистична дупка с интересна атмосфера, и в което рядко има досадници. Цитирай
Monty_Python83 Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Колеги вокали, запролетява се, слънце грее, кокичетата прецъфтяха... Крайно време е да се съберем! Това обсъждахме на вчерашната общофорумна среща с останалите певци, дошли да отсрамят вокалната част - няма да ги изреждам по имена, то се знае кои сме. Там след гласуване дали да се съберем в идните една-две седмици, резултатът е следния:МНОГО "За" НЕ'НАМ СИ КОЛКО "Въздържал се" "Против" - И ДА Е ИМАЛО НЕ СЪМ ВИДЯЛ Следващата статистика, която иде да изложа, недвусмислено сочи, че най-голям процент от певците живеят (или често бродят) из китния столичен квартал Борово или предградието му - Красно Село. Това е намек, че може да се разберем мястото на срещата да е някъде наоколо, та да ни е безобразно лесно (на повечето) да се приберем, тръгвайки си рано (...) на следващата сутрин. Статистика за деня на срещата не съм правил още, така че добре е да споделите кога имате удобност за събиране с останалите Пеещи. И като финал на този поуст, заявявам отговорно, че очаквам подкрепа и (естествено) явяване от всички, които напоследък съживяват иначе тихичкия ни раздел. мисля че идеята е добра,за петък.Само това заведение как да го измислим.....значи аз споделих онази ве4ер за 1 заведение в студ. град-"Рибката"-с рибни специалитети...и мноооого ,единствения проблем е че не е много голямо, но пък смятам,че и ние няма да сме колкото римски батальон (малко,но качествени ).Да не забравям музиката е рок,макар и по комерсиални неща ....но пък си е предимство .Така че ако ви интересува мога да говоря със собственика,но ми пишете максимално бързо да мога да реагирам......ще чакам отзиви:read:......айде от мен чао засега Цитирай
Polyphone Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 ще се пее ли на тая среща? да знам дали да дождам... Цитирай
Recommended Posts