Jump to content
Българският форум за музиканти

Monty_Python83

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пеене

Monty_Python83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Търся да купя(или ако може някой да услужи за 3-4 дни,ще съм много благодарен) учебника на Дора Георгиева "История на Музиката"(в 2 тома)издаден около-'74-'75г.,ХЕЕЕЕЕЕЛП хора :wall:
  2. радва ме това с което се занимаваш,стискам ти палци,защото си още млада и ТРЯБВА да ти върви в тоя ши?ан живот :hello: С теб сме
  3. ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ЛАТИНИЦАТА!!!! имам малко проблеми с кирилизацията(Linux ко да го праиш:-)Благодаря Ви за топлото посрещане ще се постарая да си го заслужа впоследствие :green: Имаш кирилица вградена във форума. При проблеми ползвай нея!
  4. Нека да е на попа че и аз съм от тези дето незнаят дали знаят....та някаква среща на попа малко преди с някое познато на всички лице за да пристигнем всички овреме на уреченото място и час(както казваше 1 Мноооого "Неизвестен" български журналист:-)айде пишете ко решаааа "БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ" Чао от мен засеа:-)
  5. мисля че идеята е добра,за петък.Само това заведение как да го измислим.....значи аз споделих онази ве4ер за 1 заведение в студ. град-"Рибката"-с рибни специалитети...и мноооого ,единствения проблем е че не е много голямо, но пък смятам,че и ние няма да сме колкото римски батальон (малко,но качествени ).Да не забравям музиката е рок,макар и по комерсиални неща ....но пък си е предимство .Така че ако ви интересува мога да говоря със собственика,но ми пишете максимално бързо да мога да реагирам......ще чакам отзиви:read:......айде от мен чао засега
  6. Намирам го много свежо -бих искал да чуя някой ден сработената групичка-дано да е съвсем скоро УСПЕХ!!! П.С.Като Пърпъл през далечната "69
  7. Здравейте :hello: симпатяги Аз съм Монти(демек Момчил,ама като за вас съм си баш Монти) На така сложния въпрос каква музика слушам - най най общо казано това са Rock,Blues & Jazz,но съм твърде далеч от мисълта че съм изслушал дори и 3 % от тези необхватни стилове.Тъй като се занимавам с пеене,сигурно ще ви интересуват моите любими вокал-интерпретатори:на 1 от първите места са: Глен Хюз,Джордж Майкъл,Стив Лукатър....мисля да продължа с групи подредени по последния критерий,тъй като не си падам много по запомнянето на имена Джърни,Секшън Ей,(за да не забравя-най добрата българска група-ФСБ) Ричард :read: МАРКС(и Енгелс) ,Бостън,Файърхаус,Хардлайн и мн. мн. други. Иначе, завършил съм музикалното училище в София,с класическо пеене....Роден съм в така наречената стара столица,а в София съм от 11 клас....та чааак до наши дни Интересите са ми предимно в областта на музиката(колекционирането на интересни и редки неща). Не съм сигурен,че това е мястото да поднеса най-искрени почитания на създаелите на този(forum.muzikant.org)проект Това е съвсем сбито и накратко за мен,ако има въпроси или питания...обърнете се към МЕН(б.а.- :read: )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.