izi Публикувано Септември 20, 2010 Публикувано Септември 20, 2010 Здравеите колеги!Какво ви е мнението за колони 15" от тази марка и по точно за пласмасовите модели PV 360 Цитирай
presly Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 Мисля, че си объркал раздела - тук е Звукозапис. А въпросните изделия не се връзват със звукозаписа по никакъв начин... Цитирай
izi Отговорено Септември 28, 2010 Автор Отговорено Септември 28, 2010 Никои ли няма впечатления от пластмасовите колони на BIEMA, а като цяло от колоните на BIEMA какво ви е мнението Цитирай
dedo pop Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 (Редактирано) В едно училище имат някакви тонколони Биема по 400 вата. Бас 15-ка и хорна. Обемисти, полупластмасови, полудървени. Не помня модел. На 24 май беше събитието на училищното празненство, свирИ училищната група. Тонколоните бяха към публиката. Аз занесох две стари Ямахи (набор 89) с мидбас 12 инча и копресионен за високите. Ямахите на обем бяха 1/3 от биемите, но тежат два пъти повече. Биемите чисто нови 1000 лева двете. Ямахите втора употреба 400 лв двете. Ползвахме ямахите за монитори. Голяма грешка. Ямахите свиреха както си трябва, биемите - трагедия. Отдолу няма никой, горе също, средата размазана и врякаща. След първата песен обърнахме ямахите към народа и нещата се оправиха. И четирите се захранваха от един и същ усилвател. Това е. Иначе имам две стъпала биема W220. Свирят добре и не се излагат с подходящи тонколони. Редактирано Септември 29, 2010 от dedo pop Цитирай
Recommended Posts