Babyface Bob Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Здравейте, непрекъснато искам да покажа добро отношение към колегите във форума с най-често ползвания емотикон : beer : (двете човечета с халбите). "Бързият" прозорец с емотиконите в ляво обаче ме кара да търся най-важното чаак на втора страница А все забравям кода, за да го пиша директно и... губя време Предполагам и другите биросъстоятелни хора така... Не може ли да се преместят бирените човечета на страничка едно? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Аз тоя сайд панел не го ползвам изобще! Над полето за писане (когато отговаряш) има едно дроп меню, където излизат всички емотикони - скролваш и избираш! Инак предлагам да се смени с Fanta Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 ^ каква фанта, швепс трябва! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 17, 2010 Автор Отговорено Септември 17, 2010 ^^ Става, колега - полуадаш! Ма пак скролове, взиране.. Хахах Оказа се, че е чиърс2 кода, а не бийр... , ще взема да си го науча - колко му е? Цитирай
Acei Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Аз тоя сайд панел не го ползвам изобще! Над полето за писане (когато отговаряш) има едно дроп меню, където излизат всички емотикони - скролваш и избираш! Инак предлагам да се смени с Fanta хаха каква фанта - хмел ли? а може и с биринда или с баничка с капачка поздрави Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 17, 2010 Автор Отговорено Септември 17, 2010 Към общия дух на предложението да залегна тема в Общи с примерно заглавие Епопея на пивоварите? хаха p.s. Спомням си, че имахме и технолози във форума Цитирай
Recommended Posts