Mark Avrelii Публикувано Септември 11, 2010 Share Публикувано Септември 11, 2010 Здравейте колеги бих искал да свържа китарата си по тази схема http://www.guitarelectronics.com/product/WDUHSH5L1101 но с ето този ключ http://img821.imageshack.us/gal.php?g=spa0641p.jpg с този ключ ми е трудно да намеря подобна схема. Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2010 Share Отговорено Септември 13, 2010 Най-вероятно е да са същите пиновете като поредност, просто не са изкривени в двете посоки. Можеш и да ги премериш с мултицет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Септември 13, 2010 Автор Share Отговорено Септември 13, 2010 (Редактирано) Проблема е че и да ги меря не знам какво да меря не разбирам от електроника, единствено мога да си правя кабелите на китарата.Мога да си я запоя и сам ако имам схемата с този ключ на който пише само Schaller и 1 2 3 4 5 6 7.Единственото което разбрах е че стария собственик е дефазирал адаптерите и просто не ми харесва как звучи. Редактирано Септември 13, 2010 от Mark Avrelii Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 14, 2010 Share Отговорено Септември 14, 2010 Ключът ти е шалер мегасуич. Трябва да разбереш кой от всичките модели Виж тук: http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_p...gaswitches.html Най-често използвания модел е първия: Е След като разбереш кой е модела, тогава вече може да се мисли за схеми. В сайта на стюмак при избиране на съответната галета има инструкции. Там пише всичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Септември 16, 2010 Автор Share Отговорено Септември 16, 2010 Сега го погледнах и сравних Е-Модел е на истина от тук натам е малко по- ясно благодаря за помоща но проблема със схемата си остава . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 16, 2010 Share Отговорено Септември 16, 2010 Тези мегасуичове са направени с вътрешни връзки така, че да са лесни за работа и да могат да се ползват стандартни схеми. Ето виж какво пише в инструкциите, или по-точно това което е близко до твоето: гледаш горе дясно Това можеш да постигнеш с тази галета Връзва се по този начин: Humbucker/single-coil/humbuckerPoint # Wire assignment 1 middle pickup hot wire 2 neck pickup hot wire 3 output to volume pot 4 ground to volume pot 5 neck pickup coil tap 6 bridge pickup coil tap 7 bridge pickup hot wire Ако това не те устройва, трябва да си вземеш фендерска галета. Продават ги.... знаеш къде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Септември 16, 2010 Автор Share Отговорено Септември 16, 2010 Мисля че ще се справя имам само един въпрос още- neck pickup coil tap- и-bridge pickup coil tap е явно когато Хъмбъкера е разделен обаче въпроса е черната или бялата жичка да запоя или двете зедно по принцип са пет маса, зелена- червена+ от черната и бялата не знам кое е + и - за да ги запоя на пинове 5 и 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 16, 2010 Share Отговорено Септември 16, 2010 въпроса е черната или бялата жичка Без значение. Важното е брояча дето отброява надолу да спре. Иначе ще има трагични последици, а ние всички се надяваме да има хепиенд. В твоя случай можеш да разглеждаш двойните и като единични и да си направиш до някъде твоя комбинация съобразявайки се с по-горната картинка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts