stratocaster Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 (Редактирано) йахаха айде добре дошла!!! дано смогнеш на цялата простотия която бълва от предимно мъжкото съсловие тук Редактирано Февруари 28, 2006 от stratocaster Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 За това може да се съди и от милото коте на аватара ти . Иначе , добре дошла ... И да ме научиш на някой танц , че съм много схванат Цитирай
Фирма Айя Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Нямаш грижи само че не става по мрежата Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Нямаш грижи само че не става по мрежата Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Супер, супер. Форумчето се обогатява с нови сфери на познанието Добре дошла Цитирай
Katsko Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 здрасти,кефи ме отношението ти,(атитюда дет се вика),наздраве ако пиеш Цитирай
Shagrath Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 (Редактирано) здрасти,кефи ме отношението ти,(атитюда дет се вика),наздраве ако пиеш сега за пиенето , следващия път и дали е свободна шегувам се разбира се ... добре си дошла Мая ... приятен и ползотворен престой ... П.С. само за идеята принципно и аз съм тренирал спортни танци ... ама беше доста отдавна ... Редактирано Март 1, 2006 от Shagrath Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 3, 2006 Автор Отговорено Март 3, 2006 :D Да пия, рядко, но по много. А колкото до това дали съм свободна, със сигорност не съм омъжена. Всичко друго е абстрактно понятие Цитирай
jFog Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 (Редактирано) Здрасти и от мен те тука почти всички обичат да танцуват ама се праат сега.. от малък най обичам пого да танцувам скачам блъскам и на майка псувам! няъ съ плашункаш да ги еа :hello: Редактирано Март 3, 2006 от jFog Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 Здрасти Трудно се плаша А и аз псувам Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Привет Майче, Тук сред нас, ако не танцьори, то поне приятна приказка можеш да намериш. А и ако се отвори секция за танци и хореография поне ще имаме компетентни мнения от твоя страна по въпроса. Представям си как с някои съфорумци се носим в костюми по сцената под епична музика... Дългите коси се веят(аз за късмет не съм с дълга коса), пот и шумно пръхтене във въздуха... Като от преизподнята звучи... С някои от тях можем да копаем кратери пред публиката... Еееех, още плача от умиление!!! Аз като малък, това беше преди много време, а и сега не съм ама никак малък, се занимавах с танци... Страхотни години бяха Валсове, полки, коли, жени, а бях само на 5 годинки...ееееех... силни мутренски години... Сред нас има малко жени, така че не се учудвай на някои странни коментари на колегите Малко сте, но си ви гледаме като дечица! Поздрави, Виктор Цитирай
npace Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Привет! Аз лично никак не мога да танцувам... е, освен двата най-популярни танца сред съфорумниците - диво балканско пого и ритъм китара в свободен стил :killyou: ... щях още нещо да напиша ама ми отлетя мисълта от главата Цитирай
IvanDTr Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Е... Хайде добре дошла и от мен. Нищо, че не стана нищо... Ползотворно и забавно изкарване тук. Цитирай
Фирма Айя Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Не че нищо не е станало, просто не можах да смогна последния път като ходих до София. До 15 подготвям рекламната кампания на представлението ми и трудно поемам други ангажименти, иначе съм навита. А и аз поне от разговора разбрах че става въпрос за края на лятото, началото на есента. От мен танцьорите ги имаш Цитирай
Recommended Posts