Mar4enko Публикувано Август 26, 2010 Share Публикувано Август 26, 2010 някой може ли да помогне ? Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 26, 2010 Share Отговорено Август 26, 2010 Поздрави от Гугъл! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 Дай си e-mail и ще ти пратя ноти + таб на pdf. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 Кой аранжимент на Classical Gas ? На Mason Williams, на Tommy Emmanuel, Clapton? Горе гледам вариант на Клептън е приложен, който при всичките ми адмирации към него като китарист е най-слабо харесвания от мен. Въпреки това, L.K. е дал правилната посока: http://www.ultimate-guitar.com/search.php?...e=classical+gas Избери си Тези във формат PowerTab в самия софтуер се визуализират и като таб и като ноти. За GuitarPro не знам .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mar4enko Отговорено Август 27, 2010 Автор Share Отговорено Август 27, 2010 Всъщност не знам за кой аранжимент става въпрос. Попаднах в youtube на няколко "домашни" клипа на въпросното произведение и ми хареса. Търсих в гугъла, ама там само табове изскачат, а мен са ме учили някога, че музика се пише с ноти . ПП. сега като се замисля, с табове / ако са правилно записани/ човек може да се ориентира за правилната пръстовка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Август 28, 2010 Share Отговорено Август 28, 2010 И аз не знам, чий аранжимент имам. Просвирих и го сравних с Томи Еманюел - не е като неговия, но е почти оригинален като на Mason Williams. Свален е във формат PowerTab и върху нотите пише Demo Version с едър бледосив шрифт, но не пречи да се научи и така. Важното е търпение, защото е трудна мелодия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts