lookaway Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Здравейте колеги! При мен се случва следния проблем - работя с посочената горе машинка на KURZWEIL и към нея за момента е включена миди клавиатура Evolution mk461c, но проблема ми е, че не мога да сменям блендите от клавиатурата, а трябва да го правя от модула. Гледах в ръководството, но нищо не намерих относно такива проблеми.. не че нещо ми пречи да ги сменям от модула, ама с моята custom стойка само го удрям като се въртя и искам да стои някъде на земята или нещо от сорта. П.С.: Другите контроли от клавиатурата (Standart CC) си работят нормално, volume, pan, expression, modulation и т.н. Благодаря предварително! Цитирай
roi Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Чудя се дали темата ти не е за новия раздел на CyberGene Цитирай
lookaway Отговорено Август 24, 2010 Автор Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Бе и аз много се чудих, ама то закво иначе ще е останалата част на раздела ако съм объркал, се извинявам... Ще помоля, ако мястото не е тук на темата, да бъде преместена Поздрави! Редактирано Август 24, 2010 от lookaway Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 И аз това се чудех Засега остава тук, ще помисля още дали не можем и за темите с различни проблеми да направим нещо или направо да преминат към онази тема, защото в този форум би било добре да говорим повече за свирене, отколкото за технически проблеми или избор на свирки и т.н. Цитирай
lookaway Отговорено Август 30, 2010 Автор Отговорено Август 30, 2010 Аз сам си намерих някакъв вариант на модула на 16-те канала нагласям почти всички бленди, които ползвам, като си оставям 1 канал "работен" (на който ползвам повече от 1 бленда) и така тях поне мога да ги сменям от миди клавиатурата. Но все пак, ако някой колега се сети, как може да избегна това нещо с каналите и да спре да ме боли кръста да се навеждам до модула ще е супер по-добре ! Цитирай
Recommended Posts