Mr.G Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 От известно време съм луд фен на Guthrie Govan(който не го е чул да се заеме бързо) и искам да си купя neck suhr pickup като неговия ,но колкото и да ровя в нета не откривам дистрибутор за нашата мила родина.Ако някой има знания по въпроса нека ме открехне.Благодаря предварително. И чуйте Guthrie Цитирай
blr Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 A какво те кара да мислиш, че ако си мониташ такъв pickup ще звучиш като него? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 ^ А теб, какво те кара да мислиш, че той има предвид точно това? Цитирай
havaeca Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Добре де, не може ли някой ако знае просто да отговори. Защо трябва непременно някой да се прави на остроумен и да се започват идиотски заяжданици. Така е в 90 % от темите. Все пак това е форум на музиканти и все си мисля, че сме малко по-духовни и издиганати хора... Простете ме за спама, но вече не се издържа !!! Цитирай
рахата Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 (Редактирано) Няма.Някой продаваше техни адаптери скоро във форума,но се продадоха.Пиши им и при желание от твоя страна ще ти пратят. Редактирано Август 22, 2010 от рахата Цитирай
niki_jem Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Колегата ти е отговорил, че в Б-я няма но това е без никакво значение в 21 век сме поръчай си през нета. А иначе аз имам 2 Suhr, единия е въпросния модел на Guthrie a другия е Custom Standard с JST Aldrich neck pickup и ми харесва доста повече от въпросния JST SSV, но това разбира се си е само мое мнение. Имаи навпредвит че Guthrie модела е изцяло от махагонов! Цитирай
oldman Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Няма.Някой продаваше техни адаптери скоро във форума,но се продадоха.Пиши им и при желание от твоя страна ще ти пратят.Да,продаваше ама ги купих - опитай в Ибей - втора ръка идват някъде на 60-70% от магазинската цена там.Успех! Цитирай
Recommended Posts