eL_NinYo Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Педала е интересен. По-скоро е предназначен за "екстремните" дръмъри, които ползват 2 каси или кардан - движи наистина бързо. Аз май продължавам да предпочитам Iron Cobra-та, но този го тествах не повече от 10тина мин, което е крайно недостатъчно. Скоро ще го имаме и тук така, че ще може да видим продължението на най-добрия педал в света (за мен) Цитирай
vihro Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Мдааа,готин дизайн,но да видим и до колко ще е функционален педала Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2010 Отговорено Август 21, 2010 Вече си го сложих. Ама на десктопа за тапет... Ниньо, да кажеш после как е! Цитирай
niacin Отговорено Август 21, 2010 Автор Отговорено Август 21, 2010 ^ и ^^^ А колегата Ниньо какво точно има предвид, че ще имаме педала скоро тук? Ако се има предвид някой магазин в бг би било интересно да знаем къде за да го погледнем? По отношение на старата Кобра, аз лично не съм 100% доволен. Да - много добре конструиран, масивен и надежден - но е тежък и футборда е широк и не позволява винаги близко позициониране до фус футборда за комбирнирано свирене на двата футборда например. По-малкия бийтър също така отнема от силата на атаката - въпреки регулируемата тежест. Някак си няма "velocity". От информацията от Тама за новия педал струва ми се точно тези неща са коригирали. Чисто визуално обаче изглежда все едно продукт на друга марка. Например малко прелича на новия Falcon на Mapex. Все едно BMW да приличат на VW. Все пак важното е как свири. Дано да можем да го видим на живо. Цитирай
ivi4a89 Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Много изящен дизайн и страхотно добра конструкция. Цитирай
Recommended Posts