Jump to content
Българският форум за музиканти

Жак-че


kolega

Recommended Posts

Здравейте, жакчето ми сдава багажа и все повече прекъсва, но в магазана/сервиза, от който си купих баса, естествено, нямат такива жакове. Имате ли представа къде мога да си намеря?

 

Става дума за ето това:

 

SWI152B_2.gif

 

SWI152B.jpg

 

Предложиха да запитат за цена от Ямаха и да им направят поръчка, която след по-малко от месец нямало да дойде дотук... не ми се чака чак толкова, пишете ако знаете други варианти

 

Благодаря Ви предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kaто се замислиш месец не е толкова много,а дотогава ще ти дам фретлеса да дрънкаш на него :rockon: Успех иначе, Джъстис!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от производителя и магазина най-много да надуят цената 10-20 пъти. ако си вземеш от ибей, пак ще чакаш толкова, но ще платиш стотинки. по магазините за електроника също може и да намериш такова, а принципно в някои случаи може да се пригоди и такова. ти сигурен ли си, че проблемът е точно в него?

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързите отговори.

 

Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук :P

 

И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това :huh: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правил съм си няколко кабела с жакове на Проел и за парите си, не са лоши. Много по-добри са от тези, които се продават в Конрад и тем-подобни. Разбира се, за монтаж на китара си заслужава човек да даде повече пари и да вземе нещо по-добро, стига да го намери по магазините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързите отговори.

 

Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук :P Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това :huh: )

 

И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. А такова не може да се пригоди, за съжаление.

Редактирано от kolega
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.