kolega Публикувано Август 18, 2010 Публикувано Август 18, 2010 Здравейте, жакчето ми сдава багажа и все повече прекъсва, но в магазана/сервиза, от който си купих баса, естествено, нямат такива жакове. Имате ли представа къде мога да си намеря? Става дума за ето това: Предложиха да запитат за цена от Ямаха и да им направят поръчка, която след по-малко от месец нямало да дойде дотук... не ми се чака чак толкова, пишете ако знаете други варианти Благодаря Ви предварително Цитирай
JOKICH Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Kaто се замислиш месец не е толкова много,а дотогава ще ти дам фретлеса да дрънкаш на него Успех иначе, Джъстис! Цитирай
blr Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Ето го: http://www.musicworld.bg/bg/c_2309/i_14519/Proel_P395.html но за съжаление пише, че не е наличен. Виж за колко време ше го доставят. Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) от производителя и магазина най-много да надуят цената 10-20 пъти. ако си вземеш от ибей, пак ще чакаш толкова, но ще платиш стотинки. по магазините за електроника също може и да намериш такова, а принципно в някои случаи може да се пригоди и такова. ти сигурен ли си, че проблемът е точно в него? Редактирано Август 18, 2010 от Fallenblood Цитирай
kolega Отговорено Август 18, 2010 Автор Отговорено Август 18, 2010 Благодаря за бързите отговори. Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Добре, че ме светнахте, ще боцна и аз две, че ми трябват. Цитирай
blr Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Правил съм си няколко кабела с жакове на Проел и за парите си, не са лоши. Много по-добри са от тези, които се продават в Конрад и тем-подобни. Разбира се, за монтаж на китара си заслужава човек да даде повече пари и да вземе нещо по-добро, стига да го намери по магазините. Цитирай
kolega Отговорено Август 18, 2010 Автор Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) Благодаря за бързите отговори. Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това ) И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. А такова не може да се пригоди, за съжаление. Редактирано Август 18, 2010 от kolega Цитирай
Recommended Posts