Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, жакчето ми сдава багажа и все повече прекъсва, но в магазана/сервиза, от който си купих баса, естествено, нямат такива жакове. Имате ли представа къде мога да си намеря?

Става дума за ето това:

SWI152B_2.gif

SWI152B.jpg

Предложиха да запитат за цена от Ямаха и да им направят поръчка, която след по-малко от месец нямало да дойде дотук... не ми се чака чак толкова, пишете ако знаете други варианти

Благодаря Ви предварително

Отговорено

Kaто се замислиш месец не е толкова много,а дотогава ще ти дам фретлеса да дрънкаш на него :rockon: Успех иначе, Джъстис!

Отговорено (Редактирано)

от производителя и магазина най-много да надуят цената 10-20 пъти. ако си вземеш от ибей, пак ще чакаш толкова, но ще платиш стотинки. по магазините за електроника също може и да намериш такова, а принципно в някои случаи може да се пригоди и такова. ти сигурен ли си, че проблемът е точно в него?

Редактирано от Fallenblood
Отговорено

Благодаря за бързите отговори.

Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук :P

И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това :huh: )

Отговорено

Правил съм си няколко кабела с жакове на Проел и за парите си, не са лоши. Много по-добри са от тези, които се продават в Конрад и тем-подобни. Разбира се, за монтаж на китара си заслужава човек да даде повече пари и да вземе нещо по-добро, стига да го намери по магазините.

Отговорено (Редактирано)

Благодаря за бързите отговори.

Сигурен съм, че ще надуят цената ако ми го поръчват от Ямаха, това също е причина да отправя първоначалното си запитване тук :P Тва като го гледам там че струва 2 лева, направо ще поръчам, пък после ще видим дали са яки (за Proel съм си изградил негативно мнение, сега им е шансът да променят това :huh: )

И, да, сигурен съм, че е от жака, даже диагностицирах точно къде е проблемът, но не може да се поправи. А такова не може да се пригоди, за съжаление.

Редактирано от kolega