Evtim Djerekarov Публикувано Февруари 25, 2006 Публикувано Февруари 25, 2006 Реших да постна във форума за китари, защото много малко от хората, от които ще искам мнение влизат във форума за изработка на инструменти. В момента се намирам в процес на разработка на нов адаптер. Активен безшумен сингъл -коил адаптер. В момента е готова само част от него и електрониката му. Прави много микрофония и шуми, защото още не е екраниран и потопен в смола. Все пак кажете мнението си за звука му. Инсталиран е на бридж позиция на пълдин-а ми. Абстахирайте се от пуканията, но в момента не съм добре с уиндоуса и така записва. Какво мислите за звученето: http://z13.zupload.com/download.php?file=g...&filepath=31689 Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Добър е. Донякъде ми напомня Seymour Duncan Pearly Gates, което е странно, защото той е двоен адаптер. Успех в работата. Другата седмица ще се чуем за захранването, за което говорихме. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 (Редактирано) Много ми харесва , макар че наистина пуканките доста омазват и не мога да анализирам добре тона. Но ако това е звука дирктно от адаптера , трябва да призная че бих искал да имам такъв на китарата си. Звучи акустично но и леко колорира , което на мен много ми допада. Успех! Редактирано Февруари 26, 2006 от DeathZone Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Много добър звук при положение, че е с единичен адаптер Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 (Редактирано) ДА, звука е директно от адаптера, направо от терминалите му в компа жлиза. Ако ви кажа с какво съпротивление му е бобината ще паднете - 500 Ома! Редактирано Февруари 26, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 (Редактирано) чудя се каква част от този звук е на тялото на китарата ти? защото звучи интересно Редактирано Февруари 26, 2006 от Nalbantov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 Незнам, той тоя пълдин е много странен. Тялото му е от чам и махагон . А грифа е от някакви други дървета с 2 линии от махагон. Цитирай
Mecho Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Пусни някоя снимчица. Ще бъде интересно. :hello: Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 звука е лудница. особено треснята Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 Пусни някоя снимчица. Ще бъде интересно. :hello: Чак утре ще мога. Нямам цифров фотоапарат. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 26, 2006 Автор Отговорено Февруари 26, 2006 Иначе на чистата партия има хорус-че, де. Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Супер звучи .. като се има впредвид че още е в процес на разработка Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Завърших адаптера, пускам нови семпли. Драйв семпъла е китара->Ibanez Super Metal SM9 -> Marshall JCM900(simulanalog). чистото е направи от китарата, без никаква обработка или ефекти. в gmail-a e (muzikant.org@gmail.com) писмото се казва "SA - 1 Active Pickup" При първа възможност ще дам и директен линк към файла. Как ви се струва? Цитирай
Recommended Posts