Zlatanov Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 (Редактирано) Изумително изпълнение... няма спомен да съм виждал цялата песен на живо направена така от Queen... Редактирано Август 14, 2010 от Zlatanov Цитирай
Icarus Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Ай сти'а уа... Т'ва ме застреля Цъкайки на линка мислех, че ще видя някаква безвъзвратна и могъществена гавра, пък то... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Мдаа... как ми се иска всички специалисти , които твърдят, "е, за каква техника пък ми говориш в поп пеенето", да имат възможност да посетят поне едно подобно събитие!! Цитирай
BlueZone Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Още преди месеци като попаднах на това и направо ми падна ченето - ЕВАЛА! Цитирай
L.K. Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Висока топка и отлично отиграване! Палаво сутиенче. Енергията на Фреди, обаче, е по-различна. Цитирай
Лими Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 (Редактирано) Но, нейното лично изпълнение бледнее на фона на цялостното звучене, аранжимент, инструментализъм, хореография! П.П. И една шегичка Редактирано Август 14, 2010 от Лими Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 15, 2010 Автор Отговорено Август 15, 2010 Днес дръпнах цялото ДВД... Такъв концерт не съм гледал до сега... Перфектни музиканти, пеене, хореография, актьори, декори... Чуду е, препоръчвам! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 Перфектно, само мустаци й липсват! В този ред на мисли, даже и Queen не са я изпълнявали по този начин тая песен, с всичките хорове итн. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 И аз мисля да сгъна ДВД-то, ще е интересно. Преди време така ме изненада повече от приятно и Роби Уилямс. Цитирай
Бицев Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 Лично на нея това не и е върхово изпълнение (отлично е, но има и по-впечатляващи) - но видеото е ясен пример за колективна работа, постановка, синхрон, професионализъм. Иначе жената пее - или 'малко' повече от 'обикновен' поп, или - както каза Вяра - поп не е непременно деградиращо понятие. А да сте чували случайно за Хърби Хенкок? Въпросът е риторичен, не се €&@вам - да, Хърби, професор Хенкок, 50+ години по сцените и в музикалната индустрия като идеолог на направления и доайен на повечето 'сериозни' разновидности в развлекателната музика и на някои от новаторските - в сериозната. Той избра именно Пинк да пее в последния му проект и да открие в заглавната песен - защо ли?. Разбира се, в този проект тя не е единствен гост - идеята е да се преплетат жанрове и стилове, поколения и раси, култури и континенти. Но в 20-тина членната колаборация няма случайни хора! (И изборът, бъдете сигурни, не е 'с връзки', а със стратосферните критерии на маестрото). Горещо препоръчвам не само албума, но и отделните лични дискографии на всеки един участник. Прегледайте имената - и ако някое ви е непознато, непременно попълнете пропуска в музикалното ви познание и преживявания. А всички,които са се заканили 'да си свалят' DVD-то: гледайте да е качествено и не го гледайте/слушайте на компютър, то не е за това! Пуснете си го на голям екран и големи колони и се потопете в концерта - приятни часове с Пинк и Компания! Цитирай
lumpy Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 О, това определено не го очаквах! Невероятно е, почнах да я харесвам и двата кавъра са страхотни, но Baby I'm gonna leave you ме плени, в изпълнение на Led Zeppelin си е класика, и е беезумно, но това е просто... неочаквано добро. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2010 Отговорено Август 17, 2010 И аз го гледах и супер ме изкефи Babe, I'm Gonna! Обаче пък покрай това гледане разбар, че песента не е на Лед Цепели. Изък. Любимата ми тяхна песен се оказва, че не е тяхна... Ми Кашмир ще е тогава... Цитирай
muzicantini Отговорено Август 17, 2010 Отговорено Август 17, 2010 Не е тяхна ли? Чия е? Относно Рапсодията - впечетляващо... Въпреки, че в този кавър няма много "различен" поглед направили са точен римейк на оригинала. Цитирай
Recommended Posts