Muxo623 Отговорено Септември 2, 2010 Share Отговорено Септември 2, 2010 Свирил съм и на SG и на LP Ноооо останах с впечатлението че Лес Пол модела има един по специфичен, по плътен звук , който Ес Джи-то го няма,поради формата и масата на дървото , е вярно че Лес Пол-а е по-тежък но звука е доста по топъл и плътен и лично за мен звучи по приятно. С дисторжън направо кърти (е тук зависи от настройката на ефекта де), а чистата китара просто в правилните ръце се леят такива мелодии немогат да се опишат ( имаше един видимо опитен музикант в магазина който помагаше в демонстрациите и избора на китари, той направо ме разби с лес пола) е това е ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Септември 3, 2010 Share Отговорено Септември 3, 2010 Кефя се много и на Лес Пол, но звукът му ми се струва някакси по-мазничък, а аз съм фен на по-стегнатия плътен тон. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 3, 2010 Share Отговорено Септември 3, 2010 (Редактирано) SG - "open sound",но си трябва Marshall за него,а с Леспол-а си дрънча на изключено в къщи и звучи като акустична китара.. Рогатия дявол се е утепАл за рокендрол,10 год. свирих на копие,но ЛП просто мачка с плътен и богат саунд,нищо че е над 4 кг. Редактирано Септември 3, 2010 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Септември 3, 2010 Share Отговорено Септември 3, 2010 LP, разбира се. Просто има по-плътен и богат глас, а и от вчера съм горд собственик на такава китара.Просто съм очарован от всеки един детайл в нея - звук, визия, дебелина на гриф и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts