Jump to content
Българският форум за музиканти

Muxo623

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Барабани

Muxo623's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Muxo623

    LP vs. SG

    Свирил съм и на SG и на LP Ноооо останах с впечатлението че Лес Пол модела има един по специфичен, по плътен звук , който Ес Джи-то го няма,поради формата и масата на дървото , е вярно че Лес Пол-а е по-тежък но звука е доста по топъл и плътен и лично за мен звучи по приятно. С дисторжън направо кърти (е тук зависи от настройката на ефекта де), а чистата китара просто в правилните ръце се леят такива мелодии немогат да се опишат ( имаше един видимо опитен музикант в магазина който помагаше в демонстрациите и избора на китари, той направо ме разби с лес пола) е това е !
  2. Еййй !!!! Евала !!!! Много се радвам за теб !!! Нека ти е честита и да се надяваме че ще си я получиш без много проблеми и ядове Имам една молба , като я получиш да направиш едно видео или запис да я чуем аджеба как звучи тая китара !!!!
  3. Имам си група и другия китарист с когото свирим заедно имаше съответния БОСС , но имахме много проблеми с настройката и със свиренето на живо през по мощни колони и по мощна апаратура, малко по сложна е и настройката на ефектите(голяма играчка си е), накрая той се реши да си купи същия този ЗУУМ и е много доволен от него, звука е доста по добър от босса , вярно по скъп е зуума но си заслужават парите! доста добре звучи и на живо и през по големи и мощни колони
  4. Ами попринцип оригинала на китарата на слаш е Гибсън Лес Пол, но щом е до 500 лева и я мяза както ти казваш, вероятно е някой Епифон или някое друго копие. Щом ти е първа няма страшно, след 1вата китара ще се ориентираш вече какво наистина искаш от самата китара
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.