Valserp Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 Най-новото ми изчадие - http://www.soundclick.com/bands/page_songI...;songID=9493099 Дано ви хареса поне малко Чувате Ibanez APEX2 + Amplitube 3; Addictive Drums и малко Reason 2.5(по-стар е от мен, май ) Цитирай
Strungout Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Йеа! Преобладаващата тема ми навя някакъв по-ранен Тексчърс, незнам що;р Иначе готина прог атмосфера си заформил. Китарките с тоя софтец мисля и по-добре са можели да звукнат, ама не ме слушай, аз и толкова не мога. Колко трака са китарите? Звучат ми много "в средата". Ако са 2, аз бих ги сложил хард ляво/дясно. Цитирай
Valserp Отговорено Август 6, 2010 Автор Отговорено Август 6, 2010 (Редактирано) 2 трака, по 62% ляво/дясно А какво не ти харесва у саунда? П.С. Мерси, де Отивам да чуя Тексчърс Редактирано Август 6, 2010 от Valserp Цитирай
Strungout Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Соло барабана и чинелите, като семпли и динамика. Нямам личен опит с Адиктив, но каквото съм чувал, никога не ми е харесвало.. На китарките незнам импулс ли редиш или ползваш симулациите на Амплитюб, може би има по-добър избор. Цитирай
Fractal Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 (Редактирано) Супер здрав звук имат китарите, прекрасен е просто! Брабаните имат вповечко ревърб, и касата е с много отглехване, май ̀и трябва cut. всъщност може би само касата е причина да ми идва вповече тътена. Виж на клавирите можеше да ги дръпнеш назад в повечко ревърб. Много свежарско, ала Keith Merrow, Chimp Spanner и целия джент-метъл. Малко насечките се разминават с китарите и барабаните, освен ако целенасочено не си искал да избягаш от изравняващ ритъма чинел (китаец, сплаш или фус). Баса, макар че не се откроява такъв потъва в тътена на касата. За нея споделих мнение. Усеща се реденоста на барабанните семпли в midi-то, ама няма начин. Аз те разбирам кво си искал да направиш и имаш моите поздрави! Страхотни идеи за рифове. Виждам, че не си слушал основни банди в стила ето малко насоки: Cynic (може би идейните бащи на стила) + късните Meshuggah Textures (името им е от песен на Cynic) Tеsseract Bulb Animlas As Leaders Cloudkicker Vildhjarta и още доста банди в стил Djent. Редактирано Август 9, 2010 от Fractal Цитирай
yakiya Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Касапин ,математик, вишист,фен си ти брат. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Много яко парче! Звук няма да коментирам, щото съм пълен профан в това отношение, но композицията ме кефи! И не обръщай внимание на разни дървени философи, които се регват тук за емнайсти път, никога не чухме от тях нищо, ама за сметка на това знаят повече от всичко и не могат да стоплят, че са нежелани в този форум... Успех! Цитирай
Valserp Отговорено Август 10, 2010 Автор Отговорено Август 10, 2010 ^ Mерси, радвам се, че ти харесва! Касапин ,математик, вишист,фен си ти брат. Абе само полувисше имам и по математика бях много зле Ама дано това означава, че те кефи Много свежарско, ала Keith Merrow, Chimp Spanner и целия джент-метъл. Мерси. Всъщност никак не гоня Djent-звук. На Merrow съм фйен - аз заради него започнах да си правя инструменталчета... Виждам, че не си слушал основни банди в стила ето малко насоки: Ами добре Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Т'ва става да друснем едно хорце Много е гот, продължавай! Цитирай
Recommended Posts