Baby Thomas Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 А дали тия капачки ще се нахлузят (че яка дума ) без да се наложи пилене... Цитирай
Fenix Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Знам, че има хора, които се потят страшно много, но чак да капе в адаптерите, не знам дали си от тях. Писал си, че си от Варна. Ако имаш проблеми с ръжда, то тя по-вероятно е от въздуха, а не от пот. Имаше няколко теми за това колко бързо ръждясват струните около морето, тогава си спомням, че "колегите" от бреговата ивица просто съветваха да внимаваш къде държиш китарата. Примерно да я прибираш в калъф, вместо да седи на стойка пред отворения прозорец. Увери се, че въздуха не е много влажен първо, защото може да не е от пот. Тогава няма да те спаси лепенка. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 (Редактирано) Не знам дали ще съм много от полза, защото досега не ми се е налагало да пазя точно адаптери от ръжда, но с други детайли успешно съм се справялкато ги напръскам със силиконов спрей или напръскам някое парцалче, с което после смазвам детайла. полученият филм е доста тънък, затова не мисля, че използването на нещо такова ще повлияе на звука, но няма как и да съм сигурен. П.П.: Забравих да поясня, че предпазването е временно и е хубаво манипулацията да се повтаря от време на време. Редактирано Август 10, 2010 от Mefistofel82 Цитирай
Recommended Posts