soundcraft Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Dieses Video ist in deinem Land nicht verfügbar.Ей това ми излиза на мен,да ги ..а и гадовете немски! Цитирай
Лими Отговорено Август 1, 2010 Автор Отговорено Август 1, 2010 Ето още "сладурии" П.П. Аз вече съм влюбен в котаранката Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Хахах мда, на мен ми е любима Single ladies Цитирай
tednet Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Ех, само на мен ли ми къса нервите това момиче :/ Просто не издържам да я слушам >.< Цитирай
Rock Forever Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Не си сам да ти кажа. Нещо не мога да изтрая до края на парчето... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Показват хората, че имат много апаратура и много свободно време... Но хайде да не пълним темата с хейт. Благодаря! Цитирай
tednet Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Абе добри аранжименти, тоя пича ми харесва, ама начина по който тази пее е непоносим за мен... ако не бяха толкова динамични клипчетата, нямаше дори и до средата да издържам... но щом има хора на които има харесва, това е важното =) но хейт интендед Цитирай
daniel.hristov Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Е не бе хора, точно в това пеене си е цялата сладурщина! Цитирай
Icarus Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 ^^Аз кой знае колко много хапаратури не видях, по-скоро едни зарибени типове, които доста добре всъщност си оползотворяват свободното време. Супер свежи са, благодаря, Лими! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Прилича на бившо гадже и също като нея пее "странно"... Иначе, като чуя/видя такова нещо, малко се натъжавам, че тук (в България) имаме доста по-откачени (говоря за подобно отношение) случаи, но си остават популярни само на локално ниво, докато не изгубят сили. Да живее Веселин Маринов! Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 не разбирам какво странно му намирате на момичето. хубаво, естествено пеене. не разни школувани джаз-гласища... Цитирай
Recommended Posts