kolio_k Публикувано Юли 24, 2010 Публикувано Юли 24, 2010 http://www.4shared.com/audio/NNmtN350/Track_07.html? Надявам се да допадне на някой. Езикът е малко странен Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 24, 2010 Отговорено Юли 24, 2010 Много готин припев Като го чух двете неща, които ми хрумнаха бяха "Евровизия" и "Петер'с Поп Шоу". На мен езикът не ми се стори странен, някак си не ми липсва значението на думите Цитирай
soundcraft Отговорено Юли 24, 2010 Отговорено Юли 24, 2010 Това май на swiss deutsch го избива... Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 25, 2010 Автор Отговорено Юли 25, 2010 (Редактирано) Да, определено, в частност Berndutsch Вяра, и аз не разбирам много думите, но иначе и аз мисля, че парчето е приятно. Редактирано Юли 25, 2010 от kolio_k Цитирай
oldman Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Много е добро парчето,напомня саунда на 80-те години /U2 /.Перфектно композирано и изпълнено - браво!!! Цитирай
7thString Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Много чисто звучи Определено радва! Цитирай
L.K. Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Добре направено. Интелигентно доминираща китара. Като музика не ме грабва. Не съм в таргет групата. Цитирай
Бицев Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Cool ! Готино парченце, добре аранжирано и записано. Аз бих сложил две чаени лъжички повече агресия в микса (и във вокала, особено в китарите, дори в маниера на баса и на барабаните) - но това явно е правено за Радио Берн, а не за MTV - и сигурно по-добре пасва на вкуса на публиката. Иначе хем семпло, хем интелигентно отвсякъде - дори си има еволюция и кулминация: престава да е семпло и към края става най-интересно. Не знам българската дума, но на английски (като похвала) се казва hummable (да си го тананикаш в колата и след като е отминало по радиото). Цитирай
valitchy Отговорено Юли 26, 2010 Отговорено Юли 26, 2010 Беше ми много приятно да послушам Summer, забравих, че съм пораснала !)) Поздрави Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 28, 2010 Автор Отговорено Юли 28, 2010 Благодаря на всички за коментарите и слушането Цитирай
Tozi Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 Парчето създаде абсолютно Тиролско настроение в мен! Много здраво. Дори певицата ми хареса как пее. Аранжимента - екстра. Свиренето - бетон! Звука на китарите мога да го коментирам само по един начин: бий на скъпо! Пускай още някое парче на този оркестър да се густираме! Цитирай
dedomito Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Много балансирано , няма да дразни , не е претрупано , направо го завъртай по нета . Ще стане хит определено .Както се казва - Създадено с майсторлък ! Цитирай
Recommended Posts