Eliza_rock Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 браво ! супер ! ай и от мен една хах.... Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 Пак много благодаря на всички От тука искам да изкажа една инициатива - да се събереме група композитори ентусиасти, и да започнем да композираме заедно - да се дърпаме взаимно напред, и да се учим един от друг. Който е фен на идеята - PM. Цитирай
Notator Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Всеки, който прочете тази книга е длъжен да черпи Ицо поне една голяма водка, когато и където го намери Ако някой има желание да помогне като направи тази прекрасна книга с по-хубав външен вид (на HTML) нека се свърже с мен. Здравейте всички! Занимавам се професионално с предпечат на ноти и книги за музика. Имам желание да направя предпечат на книгата, а после в pdf формат. Само не знам дали няма да има някакъв проблем с правата: N.B. This material © Alan Belkin,1995-1999. It may not be quoted or used without the giving full credit tothe author. Бих се радвал на среща с преводача Христо Велев и поздрави за добрата работа! за контакт: Емил Йорданов 0887 71 32 23 eyordanov@gmail.com Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 20, 2009 Отговорено Ноември 20, 2009 Преведох на български тази страхотна книга на Белкин. Можете да я намерите тук: цък Сигурен съм, че би била извънредно полезна за тези, които композират! Ше черпите като се събереме да свириме Не знам дали някой действително ще ти купи водка или не. Но това което си направил е достойно за уважение и признателност. RESPECT! Дано има повече такива хора като теб, които правят информацията достъпна за всички. Поздрави! Цитирай
chameleonka Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Много ти благодаря за труда,който си положил!Отдавна търсех теория на музиката. Цитирай
Tozi Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Пак много благодаря на всички От тука искам да изкажа една инициатива - да се събереме група композитори ентусиасти, и да започнем да композираме заедно - да се дърпаме взаимно напред, и да се учим един от друг. Който е фен на идеята - PM. Идеята важи ли още? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Пак много благодаря на всички От тука искам да изкажа една инициатива - да се събереме група композитори ентусиасти, и да започнем да композираме заедно - да се дърпаме взаимно напред, и да се учим един от друг. Който е фен на идеята - PM. Идеята важи ли още? Важи Може да ме намерите в Skype - Glacierise Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ама ти изобщо навърташ ли се тук? Какво значи "група композитори" и "да композираме заедно"? Колаборации ли? За каква музика? Цитирай
Tozi Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ами музика по тема. Да речем форумна музика. Нещо като произведение в 3 части - 60 мин тотал. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 Абе нямах такова нещо предвид. Всеки композира нещо, и го слага на масата за обсъждане, обяснява какво е мислил и защо, и така може да се учим един от друг. Не някаква групова композиция. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Надали трябва да се рамкират някакви музикални форми. За големи такива специално се иска повече време и отдаване. В зависимост от муза, идея, заетост в живота, една подобна композиция може да се работи и половин година. Доколкото разбирам, иде реч за дискусии - какво авторът е искал да реализира и доколко е успял според субективните възприятия на останалите. По принцип това си е важна част от обсъжданията по композиция. Цитирай
Tozi Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Аха, ясно. Някой прави нещо и после останалите му правят дисекция. И как се представят композициите? Ноти + запис (миди или нещо подобно)? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 29, 2010 Автор Отговорено Януари 29, 2010 (Редактирано) Като нещо чуваемо Редактирано Януари 29, 2010 от Glacierise Цитирай
Recommended Posts