Ohial Ixela Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 Не мисля,че щом тря'а си размърдаш мозъка малко,за да разабереш нещо,то то е просто... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Боян Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Тоя френд е интересен по своему. Не "рулира" чак, ама си е странна птица. Просто владее морза, "аз- буки" - то му непознато, явно. Извънземен. Нема как - хора разни. Нека има и такива глАви. Тъй е весело. Поздрави @..ixela... :hello: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Не е просто, а яко Ама и той си рулира де! Цитирай
Боян Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 ...верно как го изтропа това представяне Да, конски ябълки. horse fruits Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 Който разкодира съобщението печели черпня от мене нан първата среща,на форума,на която дойда. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 а който не е успял или не му се занимава ще си купи сам бирата Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 а който не е успял или не му се занимава ще си купи сам бирата ем тъй си е... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Който разкодира съобщението печели черпня от мене нан първата среща,на форума,на която дойда. Все още се опитвам да го разкодирам... и не успявам да го еба... а иначе това вероятно е единственият не модериран от Снежанка пост на латиница Снежанка може и да е добра!!! Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 (Редактирано) vnr pdl kldvxsv wz pzqz az hvyv hr herij lg wev tlwrmr hrxspr nr pezg xsv hfn kivpzovml wlyfi az grj wev tlwrmr hsglgl herij mvhsgz lg hligz mz opv ylwln mz xsrowivm lu ylwln r lhsgv mjplr gjsmr izylgr yv pzpgl r wz v pvuj hv mz kl gvqpzgz nfarpz tozdml r gzpz zpl mjplr eflyhsgv tl kilxsvgv gdz pdl wz nf pzqz lhevm vezozgz szszs mz hmvqzmpz pfhnvg hliib xsv mv v mz prirorxz znz mrhsgl gl r yva gdz mrdpl kivhhgzdjmv mv v gdz nz zrwv wiftrj kfg kldvxsv ----------------------------------------------------------------------------------------------- Hint: Dedoc Osla Si Siht :think: emi kwo poweche da kaja za sebe si svirq ot dve godini sichki mi kvat che sum prekaleno dobur za tiq dve godini shtoto svirq neshta ot sorta na lke bodom na children of bodom i oshte nqkoi tqhni raboti be kakto i da e kefq se na po tejkata muzika glawno i taka ako nqkoi vuobshte go prochete twa kwo da mu kaja osven evalata haha snejanka kusmet sorry che ne e na kirilica ama nishto to ibez twa niwko presstawqne ne e twa ma aide drugiq put poweche еми кво повече да кажа за себе си свиря от две години сички ми кват че съм прекалено добър за тия две години щото свиря неща от сорта на lke bodom na children of bodom и още някои тяхни работи бе както и да е кефя се на по тежката музика главно и така ако някои въобще го прочете тва кво да му кажа освен евалата хаха снежанка късмет sorry че не е на кирилица ама нищо то ибез тва нивко преставяне не е тва ма айде другия път повече @alexI laihO Хайде умнико! Давай бирата! Искам будвайзер! и друг път не се мисли за най-умния в този форум! Редактирано Декември 23, 2004 от IvanDTr Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 на къв език беше тва та и успя да го преведеш Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Логиката дето аз хванах е че всяка буква отговаря на друга буква.... и явно съм бил прав за A, D и Z (kolebaeh se mejdu Z i N), но ме домързя цялото да го пробвам... Цитирай
Боян Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 IvanDTr Rullezzzz ! Ама как не са те хванали лудите да го превеждаш туй.... Ако няма кой - аз черпя! Бира и квот` щеш . Евала! Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 (Редактирано) Не съм го превеждал буква по буква бе. Да не ме е е*** лудия с карфица! Направих едно алгоритъмче и готово! @Ohial Ixela Бира-а-а-а! @Ohial Ixela btw. Като толкова обичаш загадките що не ми разчетеш подписа? :read: Редактирано Декември 23, 2004 от IvanDTr Цитирай
jFog Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 vnr pdl kldvxsv wz pzqz az hvyv hr herij lg wev tlwrmr hrxspr nr pezg xsv hfn kivpzovml wlyfi az grj wev tlwrmr hsglgl herij mvhsgz lg hligz mz opv ylwln mz xsrowivm lu ylwln r lhsgv mjplr gjsmr izylgr yv pzpgl r wz v pvuj hv mz kl gvqpzgz nfarpz tozdml r gzpz zpl mjplr eflyhsgv tl kilxsvgv gdz pdl wz nf pzqz lhevm vezozgz szszs mz hmvqzmpz pfhnvg hliib xsv mv v mz prirorxz znz mrhsgl gl r yva gdz mrdpl kivhhgzdjmv mv v gdz nz zrwv wiftrj kfg kldvxsv ----------------------------------------------------------------------------------------------- Hint: Dedoc Osla Si Siht :think: дешифрирах го!!!.Писано е на фонетична БГ клавиатура със елементарен шифър измествайки всяка гласна с три символа на зад и за капак на всичко да ви обърка още повече на мястото на всяка съгласна буква е писъл следващата от азбуката такава.. Крайния резултат е: Да ви еа у гъзо, извинете леличко.Обичам пържените яйца с кетчуп и настъргана ряпа.С пръднята на слон не ял три дена можеш да убие кон ял преди три часа.Зависимоста между изпитите ракии и изядените краставички е корен квадратен от пътите надигания на чашата върху любимо число от едно до сто............................................................................. .............................. ...другото неможах да хо хвана...сори п.с.Ташаци др.Петрова. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Е ти пък уби и коня и слона с прашка! Цитирай
Recommended Posts