Ohial Ixela Публикувано Декември 20, 2004 Публикувано Декември 20, 2004 -- .. / -.- .-- --- / -.. .- / .-- .. / -.- .- .--- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- -. . / --.. -. .- -- / -.... - --- / .--. .. -.... .- / ... / --. .-.. .- .-- -. .- / -... ..- -.- .-- .- / ... --.- -.- .- / -.. ..- -- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- - .- -.- --- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / .- .-. . / -.. .-. ..- --. / .--. ..- - / -.... . / ... . / .--. .-. . -.. ... - .- .-- --.- -- / ....- . / ... .- / -- . / -- ..- .-. --.. .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- .. -. .- ....- . .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / --.. .- . -... .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 -- .. / -.- .-- --- / -.. .- / .-- .. / -.- .- .--- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- -. . / --.. -. .- -- / -.... - --- / .--. .. -.... .- / ... / --. .-.. .- .-- -. .- / -... ..- -.- .-- .- / ... --.- -.- .- / -.. ..- -- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- - .- -.- --- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / .- .-. . / -.. .-. ..- --. / .--. ..- - / -.... . / ... . / .--. .-. . -.. ... - .- .-- --.- -- / ....- . / ... .- / -- . / -- ..- .-. --.. .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- .. -. .- ....- . .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / --.. .- . -... .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- MI KVO DA VI KAJA. NE ZNAM 6TO PI6A S GLAWN BUKWA SQKA DUMA. TAKOA. ABE DRUG PUT 6E SE PREDSTAWQM 4E SA ME MURZI. INA4E. ABE ZAEBI. Синтаксиса е запазен! <_> Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 -- .. / -.- .-- --- / -.. .- / .-- .. / -.- .- .--- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- -. . / --.. -. .- -- / -.... - --- / .--. .. -.... .- / ... / --. .-.. .- .-- -. .- / -... ..- -.- .-- .- / ... --.- -.- .- / -.. ..- -- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- - .- -.- --- .- .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / .- .-. . / -.. .-. ..- --. / .--. ..- - / -.... . / ... . / .--. .-. . -.. ... - .- .-- --.- -- / ....- . / ... .- / -- . / -- ..- .-. --.. .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- .. -. .- ....- . .-.-.- .-.-.- .-.-.- .- -... . / --.. .- . -... .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- Снежанке, почвай да превеждаш :green: Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Ми аз вече свърших тази работа! Гледай по-горе! :read: Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Аре и аз като един бивш радиотелеграфист да допълня нещо:щщд! Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 А според теб аз какво написах малко по-горе? Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 ...верно как го изтропа това представяне Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Ми аз вече свърших тази работа!Гледай по-горе! :read: Не е на кирилица Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) Ми аз вече свърших тази работа!Гледай по-горе! :read: Не е на кирилица Ми той е ползвал латиница, за това така я написах и аз! Редактирано Декември 21, 2004 от IvanDTr Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 vnr pdl kldvxsv wz pzqz az hvyv hr herij lg wev tlwrmr hrxspr nr pezg xsv hfn kivpzovml wlyfi az grj wev tlwrmr hsglgl herij mvhsgz lg hligz mz opv ylwln mz xsrowivm lu ylwln r lhsgv mjplr gjsmr izylgr yv pzpgl r wz v pvuj hv mz kl gvqpzgz nfarpz tozdml r gzpz zpl mjplr eflyhsgv tl kilxsvgv gdz pdl wz nf pzqz lhevm vezozgz szszs mz hmvqzmpz pfhnvg hliib xsv mv v mz prirorxz znz mrhsgl gl r yva gdz mrdpl kivhhgzdjmv mv v gdz nz zrwv wiftrj kfg kldvxsv ----------------------------------------------------------------------------------------------- Hint: Dedoc Osla Si Siht :think: Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 vnr pdl kldvxsv wz pzqz az hvyv hr herij lg wev tlwrmr hrxspr nr pezg xsv hfn kivpzovml wlyfi az grj wev tlwrmr hsglgl herij mvhsgz lg hligz mz opv ylwln mz xsrowivm lu ylwln r lhsgv mjplr gjsmr izylgr yv pzpgl r wz v pvuj hv mz kl gvqpzgz nfarpz tozdml r gzpz zpl mjplr eflyhsgv tl kilxsvgv gdz pdl wz nf pzqz lhevm vezozgz szszs mz hmvqzmpz pfhnvg hliib xsv mv v mz prirorxz znz mrhsgl gl r yva gdz mrdpl kivhhgzdjmv mv v gdz nz zrwv wiftrj kfg kldvxsv ----------------------------------------------------------------------------------------------- Hint: Dedoc Osla Si Siht :think: Тук има хора дето хептем изпростяха Модераторите май спятха ха ха Цитирай
Recommended Posts