Jump to content
Българският форум за музиканти

Смяна на фолио на каса


Recommended Posts

Здравейте, искам да сменя фолиото на касата с друг цвят, ако някой знае, откъде мога да си намеря и да купя? Става въпрос за не евтините самозалепващи, а за нещо по-сериозно.

 

Благодаря Ви много предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

потърси самозалепващ се венил от гладкия

ако по касата ти няма пукнатини или неравности всичко ще е ок

 

На венил можеш да принтираш каквото си поискаш :cheers2:

 

или другия вариант е от пластмасата която е за залепване по стъкла :thumbs_up: също е качествена материя

Редактирано от peterko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти два сайта за доставка/в БГ не съм виждал/

http://www.keller-europe.org/custom-drums-...lder.php?kid=45

http://www.customdrums.de/component/page,s...mart/Itemid,31/

Аз лично не бих си сложил пластмасово фолио върху корпусите.Ако имаш въпроси-питай,иначе успех с начинанието :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка рекламна агенция/студио. Вярно, няма да ти го продадат на цените, на които работят с него, но надценката ще е минимална. Разбира се, от фолио до фолио има разлика. Има и евтини и скъпи.

 

Но в крайна сметка не ти трябва особено много. Първо премахни старото като си сигурен, че си изчистил всичкото останало лепило ("спиртът - моят приятел").

 

Второ, препоръчвам ти да дадеш на професионалист да ти го залепи. Може да ти се струва смешно, но и там си има пинизи. Най-малкото си има инструменти за качествено залепване без балончета. Повярвай ми, ако не си работил с такива материали, лепенето на големи парчета фолио изисква доста повече внимание отколкото това на стикери и др.

 

И накрая - аз пък ти препоръчвам да използваш PVC фолио, защото е евтино и държи. Разбира се, перфектният вариант е т.нар. "автомобилно фолио", но то е и ма-а-алко по-скъпо :) За сметка на това е много по-еластично и здраво. Но според мен не си заслужава разликата в цената в твоя случай, все пак няма да риташ корпуса или да го влачиш по черен път, завързан зад колата ;) Надявам се

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много колеги за съветите ви :) ще преценя дали да изписвам, защото ми се струва, че този цвят, който искам точно го няма (ето го цвета) 878af81f14.jpg А и дължината на ролката е 131 см. , на мен ми трябва поне 42/164, а ще излезе и доста скъпо, ако купувам две парчета и трябва да се наставят. Ще пробвам фирми от Бг за ризлични варианти на фолио. Ако някой се сеща за друго нещо ще се радвам да го сподели.

 

Благодаря и успех на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лакирай!!! Особено ако става въпрос за корпуси на Tour Custom.В раздела за изработка и ремонти има достатъчно теми по въпроса и не малко колеги,които могат да ти помогнат в избора на лакове или самите те да я свършат тази работа.А ако искаш максимален резонанс на корпусите-маслена обработка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В подписа ми има снимки аз как си облепих сам целия сет с фолио( с огтомната помощ на Влади - Динакорд), фолиото си закупих от Бриколаж за 10-15 лв ролката, сега не съм сигурен дали ще има точния цвят който търсиш, , ама иди провери, може и да имаш късмет!

А това да се пазариш за няколко лева и да си окепазиш инструмента, не си струва!

Ако намериш фолиото, пиши пак да ти кажа малко тайни за залепването на фолиото, че ние първия деен облепяхме към 2 часа само един том и не стана като хората, след това ми казаха един пиниз и на другия ден за няма и час облепихме целия сет!

Успех!

 

п.с.

Идеята на Вихро за лака не е лоша също!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.