emoG Публикувано Юли 18, 2010 Share Публикувано Юли 18, 2010 Здравейте, искам да сменя фолиото на касата с друг цвят, ако някой знае, откъде мога да си намеря и да купя? Става въпрос за не евтините самозалепващи, а за нещо по-сериозно. Благодаря Ви много предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 18, 2010 Share Отговорено Юли 18, 2010 (Редактирано) потърси самозалепващ се венил от гладкия ако по касата ти няма пукнатини или неравности всичко ще е ок На венил можеш да принтираш каквото си поискаш или другия вариант е от пластмасата която е за залепване по стъкла също е качествена материя Редактирано Юли 18, 2010 от peterko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 18, 2010 Share Отговорено Юли 18, 2010 Ето ти два сайта за доставка/в БГ не съм виждал/ http://www.keller-europe.org/custom-drums-...lder.php?kid=45 http://www.customdrums.de/component/page,s...mart/Itemid,31/ Аз лично не бих си сложил пластмасово фолио върху корпусите.Ако имаш въпроси-питай,иначе успех с начинанието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fusion Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 Всяка рекламна агенция/студио. Вярно, няма да ти го продадат на цените, на които работят с него, но надценката ще е минимална. Разбира се, от фолио до фолио има разлика. Има и евтини и скъпи. Но в крайна сметка не ти трябва особено много. Първо премахни старото като си сигурен, че си изчистил всичкото останало лепило ("спиртът - моят приятел"). Второ, препоръчвам ти да дадеш на професионалист да ти го залепи. Може да ти се струва смешно, но и там си има пинизи. Най-малкото си има инструменти за качествено залепване без балончета. Повярвай ми, ако не си работил с такива материали, лепенето на големи парчета фолио изисква доста повече внимание отколкото това на стикери и др. И накрая - аз пък ти препоръчвам да използваш PVC фолио, защото е евтино и държи. Разбира се, перфектният вариант е т.нар. "автомобилно фолио", но то е и ма-а-алко по-скъпо За сметка на това е много по-еластично и здраво. Но според мен не си заслужава разликата в цената в твоя случай, все пак няма да риташ корпуса или да го влачиш по черен път, завързан зад колата Надявам се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emoG Отговорено Юли 19, 2010 Автор Share Отговорено Юли 19, 2010 Благодаря много колеги за съветите ви ще преценя дали да изписвам, защото ми се струва, че този цвят, който искам точно го няма (ето го цвета) А и дължината на ролката е 131 см. , на мен ми трябва поне 42/164, а ще излезе и доста скъпо, ако купувам две парчета и трябва да се наставят. Ще пробвам фирми от Бг за ризлични варианти на фолио. Ако някой се сеща за друго нещо ще се радвам да го сподели. Благодаря и успех на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 Лакирай!!! Особено ако става въпрос за корпуси на Tour Custom.В раздела за изработка и ремонти има достатъчно теми по въпроса и не малко колеги,които могат да ти помогнат в избора на лакове или самите те да я свършат тази работа.А ако искаш максимален резонанс на корпусите-маслена обработка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 не бе хора, колегата иска да си направи касата цвят като тур къстъм томовете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 Ширини на ролките има най-различни, а за 5 лв./кв.м се намират много добри фолиа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Юли 20, 2010 Share Отговорено Юли 20, 2010 В подписа ми има снимки аз как си облепих сам целия сет с фолио( с огтомната помощ на Влади - Динакорд), фолиото си закупих от Бриколаж за 10-15 лв ролката, сега не съм сигурен дали ще има точния цвят който търсиш, , ама иди провери, може и да имаш късмет! А това да се пазариш за няколко лева и да си окепазиш инструмента, не си струва! Ако намериш фолиото, пиши пак да ти кажа малко тайни за залепването на фолиото, че ние първия деен облепяхме към 2 часа само един том и не стана като хората, след това ми казаха един пиниз и на другия ден за няма и час облепихме целия сет! Успех! п.с. Идеята на Вихро за лака не е лоша също! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts