pumiar13 Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 (Редактирано) Незнам дали темата е на подходящото място ,нно ако ожете да помогнете ще съм много благодарен Пдариха ми някаква звукова карта creative , но колоните пращат много здраво и не намира накакав гейм порт. Предполагам че е от драйверите , защото незнам каква е картата и немога да я намеря в саиат на креатив, слоих дрейвери на някакжа която изглежда подобно на външен вид . В everesta не пише точно каква е ето принтскрий ,ако някои може да ми каже каква е http://dox.bg/files/dw?a=285a9b7fc1 http://dox.bg/files/dw?a=cc1c719856 PS Предполагам че е много стара защото брат ми каза че стояла в тях от поне 3-4 години Само да уточня че проблема не е вколоните защото работят нормално с тази карта на дъното Редактирано Юли 15, 2010 от pumiar13 Цитирай
presly Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Братко, да беше сложил снимки на картата, а не на тия "характеристики" Цитирай
pumiar13 Отговорено Юли 15, 2010 Автор Отговорено Юли 15, 2010 в момента нямам с какво да я снимам , най- много да я пахна в скенера но ако ше помогне утре ще я снимам и ако бях намерил снимка на сащата карта в саита на креатив щях да знам какжа е но има само някакви които приличат на нея, после ще сложа и снимки на тази която прилича и ще направя описание за разликите но сега немога защото ме чакат и трябва да излизам Все пак мерси за отговора Цитирай
pumiar13 Отговорено Юли 16, 2010 Автор Отговорено Юли 16, 2010 Значи ще се опитам да я опиша. Много прилича на тази по размер, форма и цвета на платката е също черен. http://en.store.creative.com/products/prod...1&pid=17927 Различното е, че в горния десен ъгъл има малка черна кутийка ,тази металната пластинака е жълта (некакво златисто такова) както и изходите са в същия цвят , но са 4 а не 5 . Вместо тези двете квадратчета до изходите има един голям продълговат с много дупчици като този на видео картата.Общо взето това са разликите (от това което виждам като сваля капака на компютъра). Ако някои се сеща за нещо подобно( даже и да не е същата) само напишете име на картата или някакав линк с драйвери. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 Търси каквото на самата платка е написано за модел, примерно Model SB0460. Прегледай и тоя ЛИНК. Цитирай
noflip Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 дори и да намериш кой модел точно е картата се съмнявам някой от нас да може да ти помогне. проблема идва от това, че creative са може би една от най-некоректните фирми спрямо клиентите си когато опре до поддръжка. никога не правят качествени драйвери и доста често просто отказват да издават нови драйвери за стари карти когато се появи нова операционна система. единствения ти шанс може би е да намериш драйвери от независими програмисти, но аз лично не се сещам за такива за xfi серията. за сметка на това за още по-старата технология (10к1, 10к2 чиповете в които влизат sound blaster и audigy картите) има такива драйвери който се разработват и до ден днешен. само ще ти дам пример, че за тези последните карти при драйверите, които creative пуснаха за win 7 не можеш да си настроиш дори баланс между предни и задни колони при 5.1 карта. прави си сметка. Цитирай
Recommended Posts