AntovBg Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Ако някои има тази външна аудио карта нека да каже дали е доволен Ето и линк за сички които не се сещат какво е http://www.musicworld.bg/bg/c_1428/i_19586...GER_UCG102.html Цитирай
serengeti Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Ако си опрял до Беринджер по-евтино е UCA 202 - 29 евро с ДДС и някой софт - Амплитюб или Гитар риг. Цитирай
arebegai Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 (Редактирано) Да ти кажа,преди няколко дни и аз мислех да се сдобия с такъв китарен интерфейс,за да видя какво представлява,но се отказах заради цената.Вместо това си поръчах няк'во менте от Англия за 14 паунда с доставката.Абсолютно същото е на вид,само дето не пише Behringer.Виждам,че в у нас ги дават по 60 лева. >> цък << Вече е пратено,като пристигне ще ти кажа впечатленията ми. П.П.Дано да работи. Редактирано Юли 15, 2010 от arebegai Цитирай
AntovBg Отговорено Юли 15, 2010 Автор Отговорено Юли 15, 2010 A със това Behringer UCA 202 как точно се свързва китарата ? Цитирай
arebegai Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 (Редактирано) Според мен никак.Не виждам такъв вход по устройството,нито пък някъде пише,че е предназначено за музикален инструмент. Може пък нещо да съм ослепял и затова да не виждам.Па де да знам,има два входа,ма не приличат като да са за китара. Т'ва е за DJ май.Да пра'иш миксове. Редактирано Юли 15, 2010 от arebegai Цитирай
AntovBg Отговорено Юли 15, 2010 Автор Отговорено Юли 15, 2010 И аз така мисля Такаче очаквам да ми кажеш какво ти е мнението за това дето си го поръчал ти Цитирай
serengeti Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Е пък чинчове са входовете.Може да си включите китарата с кабел за целта.А дали този "китарен" интерфейс който се обсъжда има "специален" вход проектиран за китара доста ме съмнява. Цитирай
arebegai Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Тепърва ще разберем какво представлява това,дето го обсъждаме,но ако наистина върши работа,излиза най-евтиния и непретенциозен вариант. Цитирай
arebegai Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 (Редактирано) Днес пристигна въпросното устройство.Дваж по-учуден бях,че пристигна и един микрофон,който спечелих в ибей,но за който изобщо не съм плащал.Голяма работа са англичаните. И китайците също.Получих абсолютно копие на Behringer UCG102,дори има диск с ASIO драйвери,на които пише,че са за Behringer USB Guitar Link,на диска също имаше и софтуер от Native Instruments. Интерфейсът работи,има синя лампичка,1/4" инструментален вход,както и изход за слушалки с потенциометърче за увеличаване и намаляване на звука.Изходният сигнал е доста силен дори при много ниски входни нива,както показа тестът с Amplitube.Определено е по-тих и няма зверското пращене и писъци при най-малкото наличие на дисторшън,което се наблюдава при включване на китарата директно в компютъра.Кофти,че слушалките ми са боклук. Латенцията изглежда да е ниска,но не мога да кажа колко точно милисекунди е.Факт,че дрънкам и чувам едновременно,което е добре.Интерфейсът може да се използва с популярните амп симулатори (както и с непопулярните),на Windows 7 работи без проблем,драйверите се инсталират нормално.Кофти,че китарата ми е боклук. В английският ибей се намира за около 6-8 паунда,като парите за доставка варират.Моят фалшив Behringer излезе 14 паунда.Пристигна много бързо и безболезнено,само за 4 дни (2 от тях почивни).Дано да работи дълго време. Кеф,че излезе 60 лева по-евтино от другия китайски "оригинал". Кофти,че не мога да свиря.Все още. Редактирано Юли 19, 2010 от arebegai Цитирай
AntovBg Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 Днес пристигна въпросното устройство.Дваж по-учуден бях,че пристигна и един микрофон,който спечелих в ибей,но за който изобщо не съм плащал.Голяма работа са англичаните.И китайците също.Получих абсолютно копие на Behringer UCG102,дори има диск с ASIO драйвери,на които пише,че са за Behringer USB Guitar Link,на диска също имаше и софтуер от Native Instruments. Интерфейсът работи,има синя лампичка,1/4" инструментален вход,както и изход за слушалки с потенциометърче за увеличаване и намаляване на звука.Изходният сигнал е доста силен дори при много ниски входни нива,както показа тестът с Amplitube.Определено е по-тих и няма зверското пращене и писъци при най-малкото наличие на дисторшън,което се наблюдава при включване на китарата директно в компютъра.Кофти,че слушалките ми са боклук. Латенцията изглежда да е ниска,но не мога да кажа колко точно милисекунди е.Факт,че дрънкам и чувам едновременно,което е добре.Интерфейсът може да се използва с популярните амп симулатори (както и с непопулярните),на Windows 7 работи без проблем,драйверите се инсталират нормално.Кофти,че китарата ми е боклук. В английският ибей се намира за около 6-8 паунда,като парите за доставка варират.Моят фалшив Behringer излезе 14 паунда.Пристигна много бързо и безболезнено,само за 4 дни (2 от тях почивни).Дано да работи дълго време. Кеф,че излезе 60 лева по-евтино от другия китайски "оригинал". Кофти,че не мога да свиря.Все още. Мерси много за мнението. Но сега съм фокусиран върху ЕДНО нещо и то се казва КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 чак след това ще си зимам каквото и да било А иначе не се коси ще си земеш и ти някои Gibson или Ibanez някои ден Цитирай
komitann Отговорено Септември 30, 2010 Отговорено Септември 30, 2010 (Редактирано) Следвайки описанието и съветите на arebegai , си закупих споменатия клонинг на Behringer и смело мога да заявя, че се справя доста добре. Тъй че ако някой има колебание и иска да си купи нещо такова- да пробва смело с това копие http://us1.image.pushauction.com/ViewPictu...H=360&W=480. Единственото, което трябва да се енимава е това, че има дилъри, които го продават от Хонг Конг или Китай! Това означава: по- евтино, но трябва да плащате мито такса или нещо такова(защото са извън евро съюза), ще чакате дълго(10-20 дни). От обединеното кралство(UK), е може би малко по- скъпо( на мен ми излезе 40лв), но дойде за 3 дни и не съм плащал нищо повече от обявената цена. Внимавайте попаднах на UK дилър, който шипваше извън Англия от Китай,съответно пак не става. Още веднъж, аз съм доволен от покупката си. Не платих 98лв за нещо произведено най- вероятно в същият завод. А и върши работа което е най важно Редактирано Септември 30, 2010 от komitann Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Някой знае ли, защо няма графи MIDI и WAV инсталирах драйверите както трябва и пак ги няма, и не иска да play-ва от Гитар про. Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Еми на control panel-Sounds and audio devices-device volume-advanced или накратко 2 кликване на волюма от таскбара. На Криейтива ми излизат WAve,Midi,Mic,Line In ... , а на Behringer-а само Volume Control,Sw synth, CD audio. Цитирай
Recommended Posts