Seattle Публикувано Февруари 19, 2006 Публикувано Февруари 19, 2006 Та, освен да ви се представя... На 15 години съм, от Дупница, свиря на пиано от как се помня. Току -що се наместих във форума, и още не съм много добре ориентирана. Иначе идеята много ме кефи и се надявам да се изкефя на membreship-a си тука. Metal On!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Хей, здрасти!!! :hello: Цитирай
synchu Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 велсоте пп. бтв. и ние дъртите харесваме "Форест Гъмп", готин подпис Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Здрасти и от мен Повече пианисти трябват тук... пп. бтв. и ние дъртите харесваме "Форест Гъмп", готин подпис wink.gif ...и ние го харесваме Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Сиатъл хегемония! Добър музикален вкус :hello: Цитирай
Hantov Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Здравей то и аз наминавам по Станкето Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Хайде и аз като нов да ви кажа здрасти, макар и със закъснение! Цитирай
Seattle Отговорено Февруари 20, 2006 Автор Отговорено Февруари 20, 2006 Ми, радвам се на топлото посрещане!!! Благодаря! Обаче брат ми прочете темата и ме смъмри че не съм казала повече за себе си, та ще ви позанимавам още с моя милост. :think: Значи, не дишам без музика, харесвам филмите, ама не тея новите, дето нямат капка смисъл у тях, а онея, по-класическите . Мечтател съм по природа и спокойно може да се каже че песента на Ozzy Osbourne - " Dreamer" е писана за мене... (не намерих в розово) Музика слушам почти всичко, стига музиката и текста да ми се хареса, БЕЗ чалга! Наскоро навлезнах в метъл фазата си ... Ииии да, в общи линии тва е а за мене. Радвам се, че ми се израдвахте! BTW, радвам се, че и вие, "дъртите" харесвате Форест Гъмп! Цитирай
rockstar666 Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Станкето и Сиатъл - добре дошли! Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 здрасти и от мен.... поне да не се чувствам единствения новобранец във форума Цитирай
anelka308 Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 здрасти и от мен....поне да не се чувствам единствения новобранец във форума Здравейте народе аз сам на 13 от Дупница и изведнаж проявих невероятен интерес към пианото и изкам да разбера дали в Дупница някои дава уроци по пияно и дали стара чанта като мен мойе да се запи6е Цитирай
Recommended Posts