Jump to content
Българският форум за музиканти

Seattle

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Seattle

  • Рожден ден 05/23/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Дупница, България
  • Interests
    музика, спорт, филми,

Seattle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ми, радвам се на топлото посрещане!!! Благодаря! Обаче брат ми прочете темата и ме смъмри че не съм казала повече за себе си, та ще ви позанимавам още с моя милост. :think: Значи, не дишам без музика, харесвам филмите, ама не тея новите, дето нямат капка смисъл у тях, а онея, по-класическите . Мечтател съм по природа и спокойно може да се каже че песента на Ozzy Osbourne - " Dreamer" е писана за мене... (не намерих в розово) Музика слушам почти всичко, стига музиката и текста да ми се хареса, БЕЗ чалга! Наскоро навлезнах в метъл фазата си ... Ииии да, в общи линии тва е а за мене. Радвам се, че ми се израдвахте! BTW, радвам се, че и вие, "дъртите" харесвате Форест Гъмп!
  2. Ха добре си дошъл!!! Брат ми е барабанист, но, за разлика от тебе, се ограничава само до барабани и една новокупена тарамбука . Аз свирвя на пиано, уж, ама напоследък нещо музата ми се губи,, та добре ми се отрази вдъхновяващата ти реч за вдъхновението . Та, това беше, да ти кажа здрасти ...здрасти! P.S. За най-добрия приятел мога да поспоря, ама айде, друг път
  3. Та, освен да ви се представя... На 15 години съм, от Дупница, свиря на пиано от как се помня. Току -що се наместих във форума, и още не съм много добре ориентирана. Иначе идеята много ме кефи и се надявам да се изкефя на membreship-a си тука. Metal On!!!
  4. Bad Metal, добре дошъл и от мене, нищо че и аз съм нова, новеничка. Тая ядрена физика ми звучи като най-големия ми кошмар- комбинция от математика и физика, хем съм само 9 клас. Както и да е, надявам се да пробиеш! И само METAL!!!
  5. Аз може би малко съм закъсняла с представянето, но съм нова във форума и имах проблеми със регистрирането. И да ви се похваля, това ми е първия коментар! Както и да е, на 15 съм, от Дупница. Пиша се клавирист, щото свиря от как се помня, но не се чувствам на нужното ниво. Все пак се кефя на музиката, която свиря. А за сбора, аз съм за, ама такива далечни планове са много относителни, та няма да обещавам нищо. Ама ако дойда, поне ще правя компания на колегата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.