Svanio Публикувано Юли 5, 2010 Публикувано Юли 5, 2010 Колеги, не знам дали тази темица не е за изработка и ремонт, ако искате модовете да я преместят. Търся си едни кабели ефект->ефект, за съжаление нямам никаква представа как се казват на английкси, след супер много ровене успях да попадна на австралийски сайт, който ги продава, но сямата за безумие да си викам нещо от Австралия при положение,че сме в Европа. Мисълта ми е някой знае ли магазин, в който мога да ги намеря* най-добре в София/Бг* или онлайн магазин, който ги предлага? Проблемът с търсенето идва главно от това, че не знам как се казват на английски, писах "flat jack" и тн, но става мазало. Ето го и кабела: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2904/14...f13hFM5Rpa9.GIF Някои хора ми казаха, че се продавали такива жакове, а къде някой знае ли? Мерсаж предварително и много моля да се пестат коментарите от типа на "А за какво са ти тези кабели има и по-добри" итн. Цитирай
teodor624 Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 На английски "angled jack" http://www.muzikalniinstrumenti.com/index....rt&Itemid=1 1 Цитирай
muzicantini Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Те тези не са ли стандартни моно жакове само че просто с по-къс кабел? Цитирай
Svanio Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 ^ Ей от такива изказвания исках да се пази темата... ^^ MM..не са тези брат, такива са ми ясни те са с "Г"-образен жак, а аз търся плоски Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) Здрасти, Магазинът който търсиш се намира на кръстовището "Черковна" и 'Оборище". По-точно, тръгваш по "Черковна", посока моста "Чавдар", по десният тротоар, и след 50-60 метра e магазина. В него лично аз съм си купувал точно такива жакове, дано има, и си свършиш работа. П.П.Ако искаш да спестиш място, защо не пробваш с тези, има ги при Капъша Редактирано Юли 5, 2010 от ciriljhonson Цитирай
Svanio Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 Блгагодаря ти "Kevin" За тези при капъша - тях ги имам като резервен вариант ако с другите не успея По принцип тези вторите са много готини, единственият им "недостатък" е, че ефектите трябва да седят един до друг, което при мен върши работа частично. И отново много ти благодаря за полезната информация Цитирай
pavkundrii Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Имам такива и знам къде се продават,за съжаление магазина е във Варна–Канев,но в София ще се намерят–потърси Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 (Редактирано) Ето го плоския жак Магазина на Динакорд в Дружба, бизнес център Европа. Има и подходящ кабел няколко вида за около 2 лева метъра. Редактирано Юли 5, 2010 от Петьо Бояджиев Цитирай
L.K. Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 От Електронинвест съм купувал такива за под левче (по спомени) http://www.electroninvest.com/news/news.php?adress=1 Цитирай
blr Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/c_2309/i_9529/Proel_S220.html Цитирай
dreamerxs Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 Миналата седмица гледах точно такива. Първия безистен на пиротска откъм халите- около средата на безистена от лявата страна е магазина, на стената са закачени мострите. Цената беше 90 ст или 1,20. Цитирай
tednet Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 Самите кабели се наричат patch cables =) Цитирай
Svanio Отговорено Юли 6, 2010 Автор Отговорено Юли 6, 2010 ^^ Най-вероятно говориш за магазина на Капъша, ще проверя и там,мерсаж ^ стига де... се толко английски знам гледам скуби ду без субтитри вече.. Цитирай
spineless Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 Има такива при чичо Краси, Форте Мюзик, на ъгъла на канала и Оборище, като ходиш за към Ал. Невски, на левия тротоар малко след ъгъла е, преди Про Маркет Цитирай
Recommended Posts