Yiwigi Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 между другото - това са ноти за духов оркестър Никакъв проблем Тъкмо ще е цялата партитура! Ако някой има и разработката за пиано, ще съм много литри бира благодарен Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Вече ги имам! Значи не ти трябват моите? Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Вече ги имам! Значи не ти трябват моите? На мен ми трябват Цитирай
barni Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 да може и на мен да ми ги пратиш щот ми требват сащо tj_papi@abv.bg Цитирай
glezlata007 Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Може ли и на мен...?... :hishtnik007@abv.bg ili glezlata007@abv.bg Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Може, ама за най-лесно ще кача в нета Ще ви пиша лични с линка скоро Цитирай
CyberGene Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Абе какви лични, направо дай линка тук Цитирай
wintermoon Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 ако ви интересуват мойте кажете вече намерих free скенер,ама не може всичките наведнъж,а лека полека Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Абе очевидно има интерес към пиесата Качвайте смело...(на принципа на Мечо Пух) колкото повече, толкова повече! Цитирай
wintermoon Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 CorvusCorax,много ти благодаря за отзивчивостта,но засега смятам да се оправя с това което имам все пак обаче ще те имам впредвид,ако не ми свършат работа Цитирай
Darkman Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 ако няма да ги качвате,а ще ги пращате по лични или по меили,и аз ще ги искам Цитирай
the_gorer Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Алооу, агитката, ето ви два MIDI файла с дунавски хора: http://members.lycos.co.uk/thegorer/horca.rar Десен бутон върху горния линк >>> Save file/target as. Едното е на Диката Илиев, а другото не го знам кво е, ама е популярно и се харчи по сватби, нови години и прочее масови напивания. Отворете MIDI-тата с Cubase SX или с някой друг MIDI Sequencer и той ще ви извади партитурите, пък и ще ви ги просвири, за по-голяма нагледност. Всичко си е аранжирано. После, ако ви е мерак, си разпечатайте нотите от файла на лист. :hello: Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Горъре, нещо не е наред с тоя линк...сваля се, ама рарчето не се отваря!! Помогни, моля П.С. Исках само да пусна едно авторски виждане върху това хорце Виж тук! Цитирай
the_gorer Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Горъре, нещо не е наред с тоя линк...сваля се, ама рарчето не се отваря!! Помогни, моля Смъкни го с Internet Explorer и би трябвало да е ОК. Заеби Mozilla - изпробвах дали го смъква добре и наистина ми беше преебала RAR файла. Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Абе нещо пак не ще... lunatikk@gmail.com Цитирай
Recommended Posts