TEDY Публикувано Октомври 3, 2004 Публикувано Октомври 3, 2004 :roll: Само китаристи ли са на мода днес??? Клавиристите не са просто птици,а орли,пичове!!! модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
bulby Отговорено Октомври 3, 2004 Отговорено Октомври 3, 2004 Прав си, давай да съдим модераторите за дискриминация ! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 От къде да ви ги намера тези клавиристи сега :-) и аз търся ама няма :-) дано да не са на изчезване и скоро време да започнат да пълнят мястото във форума специално отредено за тях Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 а дано и аз ще се опитам да намеря някой :wink: Цитирай
eXile Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Мен къде ме забрайхте Свириме, свириме тука, от девет годинки (бре, кога станаха), макар че досега главно класически работи. Ама и импровизацийки правим. Обаче само на пианото, че нема пари за синт... Иначе не че не съм свирил и на разни касиота и ямахи, ама... Като нема у нас не става сериозно тая работа. Тука обаче в нас едно Ромхилд-че (пиано), невероятен звук вади.. Ама е за акордиране, плаче вече чак. Иначе имам огромно желание да свиря с някоя групичка лекичък рок... Че и като китарист, ама това е друга тема. Идеи имам... ехееееееееееей!!! Мечтая си аз за едно трибутче на Депеш Мод... Или Пинк Флойд... Цитирай
musicman Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Ако си сериозен - веднага те взимам ;-) моята група си търси пианист Цитирай
eXile Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Проблеми.... 1-во съм от Пловдив. 2-ро съм учащ и нямам много време... Да не кажа никакво. 3-то нямам синт, както казах. Иначе съм навит, даже много, ама... ПП: Бе ако може да се измисли нещо дистанцирано - щях да се наглася, обаче предполагам че така и сами ще се оправите - то дали ще ви ги пращам по нета нещата или ще си ги добавяте софтуерно... Цитирай
RGB Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Иначе съм навит, даже много, ама... ПП: Бе ако може да се измисли нещо дистанцирано - щях да се наглася, обаче предполагам че така и сами ще се оправите - то дали ще ви ги пращам по нета нещата или ще си ги добавяте софтуерно... ...Навит си значи !Браво !!! Погледна ли онази ,другата тема "да се направи някаква музика- дистанционно" ...или поне да се пробва нещо такова? Цитирай
eXile Отговорено Октомври 23, 2004 Отговорено Октомври 23, 2004 Оки, оки дамм... Начи както казах нямам синт. Затова тпябва да правя директни записи от пианото, т.е. с микрофон. Ако кажете как това да стане качественооо..... Ще сте страшни! +това, познаваме се с един пич от катраФМ, който се занимава там с правене на реклами и подобни и чатка сериозно от миксиране и двамата искаме да направим нещо заедно - инструментал+нещо по-интересно, ако разбирате Днеска ще си поговорим с него. Та може като направим нещо да ви го пратя и да дадете някакви идеи, да сложите китара и прочие... Идеята е максимално голяма част инструментал, който е миксиран... То и аз мога да сложа китарата, обаче имам технически пробрлеми в момента... Та очаквам някакви съвети за записа. Сайндкартата ми е вградена в дъното (asus a7v8x-x) и не очавкам чудеса, но все пак... ПП, в момента събирам текстове - т.е. стихотворения от познати, които с малки промени могат да станат за текстове на песни. Ако се наери женски вокал - може да стане супер. Женски, защото не става въпрос за тежка музика. Може и мъжки, де, обаче женски... Деазнам, по-добре звучи . А като стил и звучене гоня г/д депеш. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 6, 2004 Отговорено Ноември 6, 2004 :roll: Само китаристи ли са на мода днес???Клавиристите не са просто птици,а орли,пичове!!! От къде да ви ги намера тези клавиристи сега :-) Пианистите от 20 години са в червената книгата на първата страница! Цитирай
Jorko Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 :roll: Само китаристи ли са на мода днес???Клавиристите не са просто птици,а орли,пичове!!! От къде да ви ги намера тези клавиристи сега :-) Пианистите от 20 години са в червената книгата на първата страница! Добрите пианисти(не по характер).Искаш да кажеш. Цитирай
silentrat Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Не съм си и мислел,че сме на изчезване... как се казва "китаристи с лопата да ги ринеш..." модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Topsun Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 абе на изчезване сме.с очите си го вийдам.няма пианисти,клавиристи и други такива нарицателни много сме малко.само виж във форума колко сме и ще разбереш Цитирай
Aiel Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Е, това че във форума са малко клавиристите не значи че няма(значи че нямат Интернет)!Има но се крият Помислете само колко клавириста завършват Музикалното годишно! Ама ни им съ свири или нямат техника или нещо друго... А самоуките също ги има, но тъй като напредват бавничко никoй не иска да ги вземе.. То не е една беля...Да си клавирист трябва не само да свириш добре, но и да се разбираш с групата, да говорите на един език, да преодоляваш сценични трески (ако ти се случи да имаш концерт), да си флексибен и да се справяш с кавърите за определено време, а за авторските да мислиш какво да вкараш че да звучи убедително...Отделно се бъркаш за репетиции...и така...:/ Цитирай
FRIEDRICH Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Аз свиря на китара от май 10г. но нищо не е по-богато от пианото.(На пиано от 'леле' почти20) :wow: От скоро съм със синт. и не мога да спра да свиря. Даже не знам съседите как са Редактирано Април 6, 2006 от FRIEDRICH Цитирай
Recommended Posts