DreamTh Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 От онзи ден посвирвам с Амлитюба и звука е доста приличен(като за софт),но ми се явява следният проблем.Отвреме на време програмата забива и издава един особен гаден звук(нещо като микрофония) и единственият начин да я спреш е като рестартираш програмата.Нещо подобно направи и Cooledit.От там съдя че проблема ми е свързан с саунд картата(M-aidio FireWire Audiophile) или Процесора (Centrino Duo 1,66MgHz)Латенцията ми е на 128 семпъла и ползвам АСИОто на М аудио Ще се радвам ако някой с повече опит в тези неща ,ми каже как бих могъл да оправя работата Мерси предварително Здрасти, аз съм с Audiophile 24/96 M-audio настройките на ASIO driver-a са ми 48000 kHz, 256 samples. Пробвал съм много софтуерни ефекти, и като отделни приложения и като VST plugin's във някой хост никога не съм имал проблеми. Възможно е да не читава версията която си свалил. Между другото може да пробваш и с демото на Revalver MK II (за да видиш дали се повтаря проблема ако е така и ти се занимава може да пишеш на съпорт-а на M-audio не че на мен ми помогнаха преди време де но ) мисля, че е за мен е най приятен като звук но всеки си харесва определен звук Поздрави и успех. Цитирай
LOE Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Амплитюба ги прави тия мизерии.Аз на новото ми EMU 0404 USB не мога и да го подкарам, докато на старото ми Audigy 2 ZS върви джелезно. Ползвай го като vst-plugin под някой лек фрий хост като REAPER например. Няма да имаш проблеми, а даже ще можеш да го комбинираш с други ефекти. Странно, при мен работи, но се чува само в единия канал... Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Малко стрелям в тъмното, но дали не е възможно проблемът да е свързан с power management-а на лаптопа - в някакъв момента да решава, че трябва да намали скоростта на процесора или пък да реши да изключи Firewire интерфейса (да не харчи ток) или някоя подобна магария. Както казваш - работи нормално в началото и след известно време започва да се държи така. Лошото е, че моят личен лаптоп е праисторически и няма нито Firewire, нито е с дуал кор процесор и нямам как да погледна какви настройки има по темата в биоса. Възможно е и някоя настройка във windows-а да управлява това поведение. Най-добре драсни един е-мейл на м-аудио или им звънни директно и ги питай - възможно е да имат идея от какво е проблема. Към края на другата седмица ще мога да си взема служебният лаптоп, а той е с dual core процесор, има firewire и т.н. и ще погледна дали не може да се настрои нещо из биоса. Цитирай
LOE Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Там където се сменят скриий сейвърите има настройки за power management - има готови профили - портативни, настолни, always On Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Или Control Panel > Power Options. За съжаление, това са само функциите които Windows-a може да управлява през ACPI. Много често биосите поддържат power management, който не се контролира от Windows-a или която и да е операционна система с ACPI, като това включва режими на работа на PCMCI, вградени LAN, Wi-Fi., USB power и т.н. Повечето фирми предоставят допълнителен софтуер (обикновенно само за MS Windows), който е в състояние да контролира тези допълнителни функции. На тошибата ми, въпросният софтуер винаги се обажда при опит да използвам стандартните настройки от Windows и казва "Please use Toshiba Power Management Console". Все пак technical support-а на м-аудио остава най-добрата опция. Те лично е вероятно да не са виновни за създалата се ситуация, но пък е възможно да имат информация която да помогне. Цитирай
aarab Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Извинявам се,че се намесвам с друга тема и не пиша по тази,но немога да си кракна Амплитюб 2. Ако някой има сериен номер или крак моля да помогне? Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Хора, някой няма ли въпросната програма, но с крак или пач.....че днес я търся и най накрая изтеглих демо версията от официалния сайт.Тръгна но е орязана и ми хареса, но нямам 300 долара в излишък Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Хора, някой няма ли въпросната програма, но с крак или пач.....че днес я търся и най накрая изтеглих демо версията от официалния сайт.Тръгна но е орязана и ми хареса, но нямам 300 долара в излишък Хайде бе хора, никой ли не знае от де да го дръпна?????? Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Има я във всички торент сайтове . инсталираш програмата Bitcomet - там има доста от основните сайтове и след това търсиш намираш и теглиш . Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 zanev 70, благодаря за желанието за помощ, но не е така.....НЯМА Я!проверих в арена, дата и линкос......Пък и ползвам м-Торрент и не искам да я махам че преди биткомета ми даваще много проблеми при високоскоростно теглене.... Точно това беше причината да пусна тоя пост.......както и да е...след зор и търсене из чуждото интернет пространство някак успях да намеря това което ми трябва, но програмата ми дава някакъв проблем.........има нещо като постоянно включен фейзър......проверих от всякъде на програмата, не е от там......споняма си че същия проблем имах и с Guitar rig2 НЯкой имал ли е този проблем и как се е справил? (предполагам е от компа....но къде да проверя и какви настройки ????) Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Хвърли едно око в чуждите тракери Сега гледам че я има в www.isohunt.com Цитирай
LOE Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 има я на датата не в торентите а на сървъра Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Намерих я, инасталирах я и сега проблемите продължават..... Има като свиря звук сякаш е включен фейзър или нещо такова с браждене.Същото беше положението като инсталирах guitar rig 2.Някой имал ли е такъв проблем и знае ли от къде да го оправя.Благодаря предварително Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Намерих я, инасталирах я и сега проблемите продължават.....Има като свиря звук сякаш е включен фейзър или нещо такова с браждене.Същото беше положението като инсталирах guitar rig 2.Някой имал ли е такъв проблем и знае ли от къде да го оправя.Благодаря предварително Някой път и на мене ми става така специално с тая версия, но не като я ползвам в Кюбейса а самостоятелно, след няколко спирания и пускания се оправя...и не всеки път го прави тоя номер...но принципно при мене мислих, че драйвера на саундкартата ми прави мизерии... Цитирай
baitanas Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Намерих я, инасталирах я и сега проблемите продължават.....Има като свиря звук сякаш е включен фейзър или нещо такова с браждене.Същото беше положението като инсталирах guitar rig 2.Някой имал ли е такъв проблем и знае ли от къде да го оправя.Благодаря предварително При мен резултата е същия като я ползвам като самостоятелна програма иначе като плъгин работи много добре. Не съм се мъчил да оправям проблема понеже нямам хубава саундкарта, използвам дънната и мисля, че заради това е така. Цитирай
Recommended Posts